jedno jestli léto nebo zima

Moderátor: Dave0401
ja uz mam svoje 16" doma, jen jsou podrene
Co to přesně je?Dan píše:Prodam Bixenon cocky i s vybojkama D2S z Audi A6 07'
1600,-
Joshovi za to favo s ružovou kapotou a shnilímy lemyluboT4 píše:Joshuovi taky 8K ?????? to máš za 16 T. nějak zbytečně moc ne když chce 10 t,
felda píše:Joshovi za to favo s ružovou kapotou a shnilímy lemyluboT4 píše:Joshuovi taky 8K ?????? to máš za 16 T. nějak zbytečně moc ne když chce 10 t,
nevím jestli pro tebe směšné ale pro mě reálnéJosh píše:kup si radeji ty sedacky, at uz ty tvoje smesne nabidky nemusim cist
Az se v tom svezes tak das 15000,-felda píše:nevím jestli pro tebe směšné ale pro mě reálnéJosh píše:kup si radeji ty sedacky, at uz ty tvoje smesne nabidky nemusim cistkdyž jsem to auto chtěl poprvé tak jsem ti nabízel o 3 tisíce více než za něj chceš ted,a ty jsi nechtěl,ted už zajem nemám je to pro mě zbytečné,ale že to jsi ty tak to klidně od tebe vezmu i když mi to bude nanic,ale jen za pro tebe směšnou pro mě realnou cenu.....v autě jsem ani nejel,a viděl jsem ho z deseti metru v dešti,ale to je fuck
Daněk: nová stojí 500, možná 400, když bych hodně prosilDan píše:pane flanelo....kolik mi date za vybojky?