Dave0401 píše:jj ty trubky co tam ma Viking, jsou obycena ocel... a sam vis z prace co dela vlhkost s obycejnou oceli
koroduje

Moderátor: Dave0401
Dave0401 píše:jj ty trubky co tam ma Viking, jsou obycena ocel... a sam vis z prace co dela vlhkost s obycejnou oceli
... doporucuji praskovou barvu .... dostanes ji vsude a je hodne odolna .luboT4 píše:a nebo sem myslel do něčeho ponořit nějakou novou technologii .
no snad to bude i pro ten viktoruv motor OKtomoking píše:jo a dovezl jsem olej pro certa 5 litru MOTUL 300 V Competition 15W/50 ...stejny leju do Imprezy a jezdi na nem krome Subarek i vytunena Mitsu EVO co ma 800 kobyl
No to jo, ale marno no. Jsem rád, že mi to vůbec udělal a že jsi mi s tím píchlDave0401 píše:no urcite by se dalo domluvit.. kup filtr a vymenime to tam..
jinak o tech trubkach sem ti radsi nerikal.. uz tak si byl docela hodne prekvapeny
Asi jo kuwa...nebo jdem k doprave, ale to seru Golfa a jdu rovnou do SupryDolph píše:Viki musíme si asi najít jinde práci než u PČR bo z takovou ty auta nikdy nepostavíme
osefujeme to osobne na miste.. dneska mu pisnu s tim olejem, ju?Viking píše:No to jo, ale marno no. Jsem rád, že mi to vůbec udělal a že jsi mi s tím píchlDave0401 píše:no urcite by se dalo domluvit.. kup filtr a vymenime to tam..
jinak o tech trubkach sem ti radsi nerikal.. uz tak si byl docela hodne prekvapenyU nás nikoho takového neznám no
Ty trubky vyjdou na kolko?
aspoň nejste v zas*ané vesnici někde u hostýnských vrchu kua... si ztěžujte. jediná zábava tam je, že se vždycky dívám za závory, které se spouští, když jede vlak. to je tak všeDolph píše:Viki musíme si asi najít jinde práci než u PČR bo z takovou ty auta nikdy nepostavíme
F.l.a.n.e.l. píše:aspoň nejste v zas*ané vesnici někde u hostýnských vrchu kua... si ztěžujte. jediná zábava tam je, že se vždycky dívám za závory, které se spouští, když jede vlak. to je tak všeDolph píše:Viki musíme si asi najít jinde práci než u PČR bo z takovou ty auta nikdy nepostavíme
mohl by si mi dat vice info a adresu,popriklade kontakt? nejlip pres SZ mi to posli.dikyViking píše:Pokud je mi známo, tak toho dělají víceTom_ píše:OT : chci se zeptat , zdali ti borci se zabyvaj opravami , úpravami a následným laděním i jiných značek , nebo se jenom specializujou na jednu , diky
To se musíš obrátit na uživatele "Dejv" ten snad adresu budě vědět. Je to v ČechovicíchTom_ píše:mohl by si mi dat vice info a adresu,popriklade kontakt? nejlip pres SZ mi to posli.dikyViking píše:Pokud je mi známo, tak toho dělají víceTom_ píše:OT : chci se zeptat , zdali ti borci se zabyvaj opravami , úpravami a následným laděním i jiných značek , nebo se jenom specializujou na jednu , diky