Vyber televize

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

LS1
Kontaktovat uživatele:

Vyber televize

Příspěvek od LS1 »

Chtel bych od vas dalsi radu, vanoce na krku a potrebuji se utratit nejake penizky, tak se rozhodlo ze by bylo za potrebi nove televize. A timto vas zadam, jestli je tu nejakej odbornik, aby mi poradil jakou. Rozdnil mezi plazmou a lcd? Ceho se vyvarovat atd atd. Cena tv by male byt okolo 25 000, -- a velikostne tak pres 75 cm uhlopricku a vic...Diyk za rady LS1

pocasi(Jarmil)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pocasi(Jarmil) »

no tedka sme presne tohle resili z otcem doma a jeste to neni vyreseny 8)

jinak nejdrive se rozhodni pro urcitou velikost uhlopricky - podle vzdalenosti z ktere to budes sledovat 8)

plasma ci lcd, kdyz si zagooglish, tak o tomhle tematu najdes nespocet clanku ... kazda technologie ma sve pro i proti :D

LS1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LS1 »

prave googluju, takze procitam a ucim se

umek
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyber televize

Příspěvek od umek »

:dj: Peugeot 206 XS

http://www.h-keller.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://i165.photobucket.com/albums/u41/ ... m7rvck.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

pocasi(Jarmil)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pocasi(Jarmil) »

rada S neni moc dobra volba :P

Nick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nick »

já si teď koupil toto http://www.datart.cz/katalog/LCD-Televi ... a-k-134761
nepotřeboval jsem digi tuner protože mám kabelovku a jsem s ní fakt moc spokojenej

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

tady mas nejaky zaklady pro vyber: http://www.televize-lcd.cz/recenze/vse- ... zorech.pdf

Ja treba prodavam jen Sony a Panasonic jednak kvuli spolehlivosti a pak kvuli kvalite obrazu, prodavam nizsi i vyssi modely a vetsinu jsem mel doma na vyzkouseni... LCD jako je Hyunday, Philips, Thomson, LG, Samsung jsou, co jsem videl, podle mych pocitu horsi...

Na stalo mam doma Pana LXD70ku a dle me je proste o tridu jinde a ten obraz nema konkurenci, ale 32ku do 25tis nesezenes, pri trose stesti jsou 27500 + s dani a bez poplatku za recyklaci (200kc)
Pak je otazka jestli je lepsi plazma... ja jsem nenasel ani ani jednu vlastnost, v cem je pro me plasma lepsi...

Takze doporucuju Pana s IPS Alpha, pripadne i bez Alpha... :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

MComb

Příspěvek od MComb »

Doporučil bych značku LG 8) Spokojenost s touhle elektronikou 8)

MComb

Příspěvek od MComb »

Doma koukáme na tuhle :) a velká spokojenost. Je to úhlopříčka 106. Měli jsme možnost vyzkoušet více značek, ale LG se ukázala jako nejlepší. Jinak toho prachu kolem si nevšímejte :oops: , děláme plastový okna :lol:
Přílohy
Naše telka.jpg
Naše telka.jpg (23.69 KiB) Zobrazeno 1622 x

MComb

Příspěvek od MComb »

Jinak u plazmy je asi nevýhoda ta, že se hodně hřeje...

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

Ve ctvrtek jsme si poridili domu tuhle

http://www.dno.cz/produkty/televize-pla ... l-40s3000k

Max spokojenost jen s tou cenou se tam asi nevlezes :(

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Pokuď chceš novou TV v této ceně, tak kup plasmu. Pokuď koupíš Panasonic, tak nešlápneš vedle. :wink:
Denně se musím dívat na hnusný obraz různých LCD v akci (12-30tis kč) a říkám ne děkuji. :roll:
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

MComb píše:Jinak u plazmy je asi nevýhoda ta, že se hodně hřeje...
Jedna paní povídala. :roll:
Honda VF 750C Magna 65kw

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Mno, me teda Samsungy prijdou jako televize s nejlepsim obrazem, cucim na ty tv v kazdym druhym krame, uhlopricka 100cm a vic a myslim ze nema konkurenci a navic ten super design.
Samozrejme televize za 50 koliku budou asi jinde, ale mainstream do 30t je jasny.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

TROY píše:radim očekujte všechno příbuzný kámoše atd a přijdte se podívat k nim domů na LCD bo Plazmu - mě přijde,že LCD je brutálně přesvíceny
ale plazmy maj zase nizsi rozliseni, ja bych k tomu chtel pripojit PC a tak je treba poresit vse. Ale za 2 roky maj bejt uplne new technologie a stavajici "srac.." budou mimo... Jeste jde o to kolik ty novinky budou stat..

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

milosh píše:
TROY píše:radim očekujte všechno příbuzný kámoše atd a přijdte se podívat k nim domů na LCD bo Plazmu - mě přijde,že LCD je brutálně přesvíceny
ale plazmy maj zase nizsi rozliseni, ja bych k tomu chtel pripojit PC a tak je treba poresit vse. Ale za 2 roky maj bejt uplne new technologie a stavajici "srac.." budou mimo... Jeste jde o to kolik ty novinky budou stat..
A co jiného v takovém rozlišení mimo PC do toho dnes pustíš. :D

Jinak televize prodávám a na pár obchodech jsem instaloval HD SAT příjímače. Pak to lidi přinesou novou LCD TV domů a diví se, proč maj tak hnusnej obraz, když tam byl OK. :lol:
Honda VF 750C Magna 65kw

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

Anděl píše:
milosh píše:

Jinak televize prodávám a na pár obchodech jsem instaloval HD SAT příjímače. Pak to lidi přinesou novou LCD TV domů a diví se, proč maj tak hnusnej obraz, když tam byl OK. :lol:
hh mam prave opacnou zkusenost 8) byl sem se na ni podivat v Electroworldu jak hraje a obraz teda nic moc ale ty sotatni byly jeste horsi tak sem ji nakonec stejne objednal po netu a doma mame uplne super obraz..

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

PemaR píše:
Anděl píše:
milosh píše: ale plazmy maj zase nizsi rozliseni, ja bych k tomu chtel pripojit PC a tak je treba poresit vse. Ale za 2 roky maj bejt uplne new technologie a stavajici "srac.." budou mimo... Jeste jde o to kolik ty novinky budou stat..

hh mam prave opacnou zkusenost 8) byl sem se na ni podivat v Electroworldu jak hraje a obraz teda nic moc ale ty sotatni byly jeste horsi tak sem ji nakonec stejne objednal po netu a doma mame uplne super obraz..
Tak to asi přijímáš všechny programy Full HD. :wink: Protože porovnávat televizor podle toho, co uvidíš na prodejně je mimo. Když ti budu chtít prodat "šmejd" tak ti na něm udělám takový obraz, že ostatní budou vypadat jak strouhátka. :wink:

Kupovat LCD do 35-40tis Kč je vyhození peněz z okna. To už raději CRT.
Honda VF 750C Magna 65kw

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

CRT s uhloprickou 102cm asi tezko... v Electroworldu tu SOnku prodavali (prodavaji) za 45 500,- Asi tam meli spatmy signal. Jedine co mi chybi je aby zacla i prima vysilat v digitalu abych to nemusel porad prepinat na analog kvuli jednomu programu...

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

PemaR píše:CRT s uhloprickou 102cm asi tezko... v Electroworldu tu SOnku prodavali (prodavaji) za 45 500,- Asi tam meli spatmy signal. Jedine co mi chybi je aby zacla i prima vysilat v digitalu abych to nemusel porad prepinat na analog kvuli jednomu programu...
Ona tam začne Prima a ........ a......... a...... a pak si budeš říkat " Zlatej analog" :lol: Bohužel to ale bude pravda. :wink:
Honda VF 750C Magna 65kw

MComb

Příspěvek od MComb »

Anděl píše:
Asi bych to nepsal kdybych to neměl vyzkoušené :twisted: a když jsi teda takový znalec tak nám zde vysvětli na jakém principu plazma funguje? Hm? Potom by jsi asi věděl proč se víc hřeje :wink: Víc neznamená, že ti zhoří!

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

MComb píše:
Anděl píše:
Asi bych to nepsal kdybych to neměl vyzkoušené :twisted: a když jsi teda takový znalec tak nám zde vysvětli na jakém principu plazma funguje? Hm? Potom by jsi asi věděl proč se víc hřeje :wink: Víc neznamená, že ti zhoří!
Hele řešit u televize za 25tis a více, jestli zaplatíš za rok o nějakou tu stovku více za elektřinu, docela nesmysl. A už vůbec pokuď topíš elektřinou jako já. :wink:
Honda VF 750C Magna 65kw

MComb

Příspěvek od MComb »

Anděl píše:
MComb píše:
Anděl píše: Jedna paní povídala. :roll:
Hele řešit u televize za 25tis a více, jestli zaplatíš za rok o nějakou tu stovku více za elektřinu, docela nesmysl. A už vůbec pokuď topíš elektřinou jako já. :wink:
Já nemyslel elektřinu :wink: ale to je jedno. Jinak i když koukáme na plazmu tak mi příjde více kvalitní obraz na LCD...

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Osobně bych šel do LCD od Philips, měl jsem možnost srovnat několik značek a modelů a tohle byl celkem jasnej vítěz. Jinak téhle problematice se věnují třeba i na
http://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php?f=41
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

JouiCZ

Příspěvek od JouiCZ »

http://technet.idnes.cz/megatest-osm-lc ... _video_NYV

přečti usuď

Jsem pro SHARP, SONY, LG - pokud budeš mít STB s HDMI,které na netu seženeš za facku,tak pak není co řešit.

hodně štěsí,ale pokud chceš fakt pecku,tak tu za 25t nekoupíš :D
člen http://www.tth.gzk.cz
člen http://www.toyotaclub.cz
1,9dci 88kw MeganeII

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

sry ale jsem stejneho nazoru :lol: jak sme byli vybirat v elektru tak ty plazmy fakt topily a mely o dost vetsi odber nez LCD protojsme taky koupili LCD :wink:

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“