16" na oktu a nebo BMW jsou fakt hroznej šit

Tohle není o velikosti.fufu píše:Lisky a Venco: já vás sklamu páč sem taky pro 18"![]()
no to mas pravdu,ale na bezny jezdeni akorat dostacujici!Taky nejsem z tech co za kola vyplazne 20 a vic tis jen to hvizdne!fufu píše:Lisky a Venco: já vás sklamu páč sem taky pro 18"![]()
to by chtelo fotku jak to vypada na aute,ale takhle se mi nelibi.Alik píše:Flinta píše:me se libi.. jedno bmw v ck je tu ma a sou pekny... a ze sou odreny.. proto taky ta cenaja kdybych schanel kola a mit tu roztec tak uz je mam doma
jenze mam smulu jak s rozteci tak stim ze kola uz "mam"
jo ty ma kendy na ty E36 a sou tam nadherny!!!!!!!!!!!!!!!!!!
detajlnejsi foto je horsi ale kdo vi!fufu píše:Venca Brody píše:co rikate na tyto kola?Origo 17ky M3
.... vem je jsou super
Venca Brody píše:detajlnejsi foto je horsi ale kdo vi!fufu píše:Venca Brody píše:co rikate na tyto kola?Origo 17ky M3
.... vem je jsou superJinak se mi taky libi,sou skveli!
Alik píše:Venca Brody píše:detajlnejsi foto je horsi ale kdo vi!fufu píše:
.... vem je jsou superJinak se mi taky libi,sou skveli!
boze boze precti so co puises pred tim a co potom jednou rikas ze se ti nelibi a pak ze jo.............to be se totiz libi co fufakovi zamysli se chlapce
A na kolik to vyjde ta deska? V MS to maj taky jen po deskach 1,6 x 2m?fufu píše:.... já jí mám objednanou v M-Soundu v ČBzítra si pro ní jedu
![]()
Jinak jí mají v ČB (teď si nevzpomenuna název firmy), ale je to když jedu kolem Budvaru, tak za benzínkou Shell na světelný křižovatce před hřbitovem se dám doleva pak pojedu pořád rovně a po pravý straně bude takovej objekt s modrým plotem
tak tam je prodávaj - akorát že ve velikosti 1,6m x 2m