Jsem již skoro druhým měsícem majitelem tohoto vozidla

Realita je ovšem jiná převodovka je vyměněná a úplně řekl bych za bez chybný kus,zmizelo i tím hučení z převodovky,k tomu sem ještě dopřál výměnu všech nutných kapalin jelikož zimní období je mrcha a když mi auto stojí přes zimu venku je to děs běs hrůza ...
Pár věcí o vozidle .....
Takže jak už sem v úvodu psal sem majitel vozidla Renault Clio první generace.Vozidlo se zakoupil možná že pro někoho budu blázen,ale za celkem slušných 30 000Kč a to se vším tak jak ho vidíte

Výbava ...
Nechtěl jsem úplně tu nejchudší edici co se vyráběli ... ale musím uznat že toto je bohatě pro mé potřeby dostačující.Začnu-li tím že elektrická zrcátka - bez vyhřívání,elektrická okénka.velice pohodlný interiér, hodně obstojné vyhřívání - myslím topením,prostornost interiéru na tak male vozidlo mě velice uchvátila...
Stav ... (Karoserie,brzdy,podvozek.výfukové potrubí,motor...
Karoserie - je vidět že už vozidlo prošlo nějakou opravou,myslím tím lemy,lakování ... ale musím uznat že na 14 let staré vozidlo ... to není ještě tak strašné ... i nu ukažte mi v dnešní době vozidlo které je bez chyb ...
Brzdy - dovolil bych si říct že brzdy an tom to vozidle sou hodně dostačující ... ruční brzda plně funkční, přední kotouče a destičky po výměně zřejmě jsou ...
Výfukové potrubí - nevypadá ani staře ale ani jako nově dávaně takže ho čeká natírání stejně tak i možná výměna

Motor - má najeto kolem 140 000 Km,výměna oleje je pravidelná ... takže ještě něco krasně najede ... (věřím mu)
Spojka - jak asi jste všichni kolem zvyklý a nebo víte Renault má tvrdší spojku a to ani není vyjímkou .. tvrdší spojka ... mno zvykl jsem si ...
Celkový opticky stav vozidla je velmi slušný ale bude se ladit a ladit do absolutního pořádku jak mě se bude líbit. Kola jsou velmi slušná sice už místy oťukaná ale to se poladí taky ... Rozměr gum je 195/45/R15 se značkou TOYO ... Na otáčení volantu mi pomáhá servo ... které bylo taky podmínkou ve vozidle ...
Samozřejmě abych nezapomněl podotknout je ve vozidle již od koupě slušné ozvučení ... přední reproduktory Pioneer + výškové Magnat, a zadní platové repro JBL

To by bylo k mému článku vše snad jsem na nic nezapomněl a hlavně přeji všem Krásné prožití Vánoc Silvestra a nového roku ve zdraví

Mnoho ujetých KM ... a tak to znáte dál ..
S pozdravem Míra - Rendlík ..
Ps:Fotečky budou nové ...