Moderátor: Rudi
Ty jedeš ve FAT32.Tom_ píše:tak mam stazeno,bracha to uz hraje ja zatim ne kurwa![]()
jak mam rozdelit skoro 6 gb soubor na pul? jaky program? jelikoz mam zkurveny FAT32 tak to nemuzu rozbalit a ani bracha mi to nemuze po siti poslat![]()
kurwa fix,ja to ani nechtel aby to tak jelo , ale uz sem to tak mel od vyroby jak sem to koupil noAnděl píše:Ty jedeš ve FAT32.Tom_ píše:tak mam stazeno,bracha to uz hraje ja zatim ne kurwa![]()
jak mam rozdelit skoro 6 gb soubor na pul? jaky program? jelikoz mam zkurveny FAT32 tak to nemuzu rozbalit a ani bracha mi to nemuze po siti poslat![]()
![]()
![]()
jenze to jde nanistalovat jen pomoci daemona takze si nepomuzu dat to do archviu,jelikoz to je uz zabalene v raruJohny_X píše:takle sem delil cod - klepnes na ten soubor pravym das pridat do archivu a mas tam rozdelit po: takj dej DVD a mas to trva to asi hodku ale jde to
btw:me to CoD stejne nepojede ale kamosovi to blikne jako ze to optimalizuje a pak nic,
Ja jsem knizky od sapkowskiho milovala. Saga o zaklinacovi se mi moc libila, az teda na prapodivny konec a dve nesrovnalostikrulis píše:rek bych ze to bude zaklinac ne ? jinak tak velkou reklamni kampan jako ma tahle hra sem asi este nevidal... btw co Vas na tom bavi je to chytlave ? neco jako diablo ?
no, sehnat sagu v knihkupectvi je tezkykrulis píše:tak prvne prectu sagu pak koupim hru![]()
no vyplati, ja jsem fanda, ja to koupila protoze je to jedna z mala her, co mam origoDarkReaper píše:Uvazuju o koupi, vyplati se to? Cetl jsem, ze to ma dlouhou herni dobu. Testnu demo.
Nevím nevím,demo není. Teda co jsem četl na tiscali games tak ho teprve plánujou. Mám to taky a není to špatný. Oproti příspěvku nade mnou je to zase jedna z mála her kterou origo nemám. Ale ujde to,graficky je to moc pěkný,trochu vachrlatý je ovládání pohybu,to chce zvyk. Mám verzi kde jsou přeloženy veškeré texty ,ale namluvený je to v eng. Nicméně spokojenost nato že tenhle typ her nehraju.DarkReaper píše:Uvazuju o koupi, vyplati se to? Cetl jsem, ze to ma dlouhou herni dobu. Testnu demo.