To by se musel Čert řádně překopat....já to mám ve sportovnějším stylu..výfuk na boku, špigle, šachovnice, kola, bude i rám .....Budu to muset dát nějak rozumně dokupy
Takže....vzhledem k tomu, že dneska byly cesty suché a měl jsem volno, tak jsem šel do garáže podívat se za Čertem a jak už jsem řekl..cesty byly suché. Auto jede úplně jinak, jedním slovem MAZEC....místy jsem měl normálně strach Už se těším, až se to doladí podle mých představ a auto bude připraveno na sezónu 2008
Viking píše:Takže....vzhledem k tomu, že dneska byly cesty suché a měl jsem volno, tak jsem šel do garáže podívat se za Čertem a jak už jsem řekl..cesty byly suché. Auto jede úplně jinak, jedním slovem MAZEC....místy jsem měl normálně strach Už se těším, až se to doladí podle mých představ a auto bude připraveno na sezónu 2008
ja myslel , ze jsi umrel nebo odjel sluzebne na Mesic
chlape zijes vubec ? Jsme byli vcera z babama a Bohusem, Angelem a malym Bohusem v Tesine na oslavach do 2 do rana
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Viking píše:Takže....vzhledem k tomu, že dneska byly cesty suché a měl jsem volno, tak jsem šel do garáže podívat se za Čertem a jak už jsem řekl..cesty byly suché. Auto jede úplně jinak, jedním slovem MAZEC....místy jsem měl normálně strach Už se těším, až se to doladí podle mých představ a auto bude připraveno na sezónu 2008
chlape zijes vubec ? Jsme byli vcera z babama a Bohusem, Angelem a malym Bohusem v Tesine na oslavach do 2 do rana
mate stesti ze jsem byl v robote..... bo bych vas musel zdupat, ze jste se na me vyprdli
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
Tak to zkus s g-techem. Myslím,že ten co má tomoking je asi nejpřesnější...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
Jj, žiju, ale učil jsem se na zkoušky .....už mám ale padla a pokračování "až" v lednu. Včera jsem byl s babou nakupovat a pak už se nám nechtělo jít v takové kose někam oslavovat ale díík za pozvání
Tak to zkus s g-techem. Myslím,že ten co má tomoking je asi nejpřesnější...
Nemám tam dírku na zapalovač Nechám se překvapit až na nějakém sprintu Nedovedu si ale představit, jak asi jede ta dvojka s 300 ps