kua jsem nevedel ze mas 10diru bych mel strach s tim tvym kroutakem az to neutrhnu v tom stredu
Podle mojich zdroju od Luka nejsou
Bre rano kuciii . Tvuj zdroj ma pravdu joshi kola jsou moje, flanel chtel gumy tak si je musi zout Dejve o kola se neboj mam v tech zbylich peti durach tzv. Zpevnovaci kus pro naftove motory. Ale to ty nemuzes znat na benzina to neni potreba
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
kua jsem nevedel ze mas 10diru bych mel strach s tim tvym kroutakem az to neutrhnu v tom stredu
Podle mojich zdroju od Luka nejsou
Bre rano kuciii . Tvuj zdroj ma pravdu joshi kola jsou moje, flanel chtel gumy tak si je musi zout Dejve o kola se neboj mam v tech zbylich peti durach tzv. Zpevnovaci kus pro naftove motory. Ale to ty nemuzes znat na benzina to neni potreba
njn.. ja to nepotrebuju.. to mas pravdu, ja mam vyrovnany prubeh vykonu
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no ty mas co rikat.. jak se podivas na ty zakladni turbiny u 66kw, 81kw nebo tech slabsich PD tak to je fen pro barbie.. tak nevim co resis... proste pokud se tam nerubnes FUKAR ale tim myslim PORADNY FUKAR, tak to nepojede
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Dave0401 píše:no ty mas co rikat.. jak se podivas na ty zakladni turbiny u 66kw, 81kw nebo tech slabsich PD tak to je fen pro barbie.. tak nevim co resis... proste pokud se tam nerubnes FUKAR ale tim myslim PORADNY FUKAR, tak to nepojede
na to že to mám dva měsíce, tak už jsem dál než ty. Dej mi ještě chvilku... na jaře bude změna, neboj školáci velký plat bohužel nemají
Ježíšek se mi ku*evsky prodraží, ale co Ať žijou dluhy
Josh, Danek: alu odvezené. Nejde přehlídnout ani netrefit. Je to celkem kousek. Starší chlápek ale úplně v klidu. Posrandovali jsme, ukázal mi cenu a už se těším až si pro ně pojedu.
Jinak obchodovat umí Nechal jsem tam 4 ks alu, dostal jsem vizitku (plechy to jistí )
ne, zezadu na rampe je ta plechova bouda kde davaji pekari pecivo......min. tyden to nekdo vypacil a ukradl plno peciva a DVD asi za 3000,- tak jsem koupil kladku, nechal udelat asi 10 klicu pro vsechny ridice a dneska ji ujebali aby ukradli par rohliku a chleba
Tak dneska asi budu spat tady protoze nemaji kde dat pecivo......me uz tady z toho jednou jebne....
Nepribiraji nahodou na Bonatranzu???Sel bych si tam na rok odpocinout
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
2 roky zpatky jsem tak 3 dny v kuse hlidkoval a vyplatilo se.....
Kucí občerstvení zajisteno
ale to radeji ne, to by jsme vic prozrali a propili nez ten zlodej ukrade
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818