F.l.a.n.e.l. píše:D1S nebo D2S je jedno Výbojky jsou stejné. Jestli xenon nebo bixenon je "tvůj problém". Rozhodně bych neřekl, že TAM PATŘÍ BIXENON. Protože dálkové máš určo ve světlech blíž do středu masky. Takže je to tvoje věc. Jestli budeš mít jen xenon + dálkové, nebo bixenon + dálkové, nebo jen bixenon a origo dálky odpojené.
máš pravdu , jde o to že v te čočce orrignalni je žřejmě clonka ..
dalka je u masky přesně tak ...
no budu se muset poohlidnout de a za kolik to jde sehnat a pustit se dotoho.
Originál žárovková čočka má tuším i jinou tloušťku skla čočky a jiné "lámání" světla, tudíš by si tam tu výbojku teoreticky možná i napasoval, ale týden si budeš hrát s jedním světlem a hledat to správné ohnisko, aby ti to svítilo jak má. A je zbytečné bastlit něco, co může svítit luxusně Pak ti pošlu můj rozdíl, až mi přijdou světla z D V čr jsou neschopní lulani a žádný obchod je nemá skladem
F.l.a.n.e.l. píše:pokud máš origo xen. světla, tak na hlavní stránce TF je baner na xenony.ic.cz za sadu chce 2500 kč - je to D1S - výbojky, startéry, trafa. Tohle jsem původně chtěl kupovat, ale našel jsem na sbazaru bixenony.
jestli myslíš tady ty D1s tak jdou sehnat za 1900kč + pošta ale záruka je jenom 1měsíc
V-Y-V-I píše:Florbal mě živit nebude,jako přivídělek sice to někdy stačí,ale....
A litovat nebudu, školu dodělat musím....už makám na bakalářce a bylo by nezodpovědné s tím teď seknout. Na svůj věk už mám dost florbalovejch úspěchů a nikam se hnát nepotřebuju Kvůli školy jsem taky skončil s Českou extraligou....Kdyby byla nabídka lukrativnější,tak se dá o tom uvažovat. Bylo by to něco jiného,kdybych uměl dobře německy,to by mi nabídli dvojnásobný plat a to už by se dalo uvažovat. Odjeli bychom s Magduš dělat karieru do ze země čokolády
F.l.a.n.e.l. píše:
Originál žárovková čočka má tuším i jinou tloušťku skla čočky a jiné "lámání" světla, tudíš by si tam tu výbojku teoreticky možná i napasoval, ale týden si budeš hrát s jedním světlem a hledat to správné ohnisko, aby ti to svítilo jak má. A je zbytečné bastlit něco, co může svítit luxusně Pak ti pošlu můj rozdíl, až mi přijdou světla z D V čr jsou neschopní lulani a žádný obchod je nemá skladem
jak říkam má oboje světla , ale budu to rvát do těch orginalu xenonových.Sice maji naklapěni a tak se to musí nějak vymyslet.Takže mezi D1S a D2S neni rozdil ? Někde jsem čet , že D2S je určeno do čočky.
rozdil je ze D1S/R ma starter napevno k vybojce a D2S/R ma starter zvlast, nebo primo v jednotce.
koncovka v oznaceni znamena..... R = paRabola, S = čočka
opravte me pokud se pletu
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
Dan píše:rozdil je ze D1S/R ma starter napevno k vybojce a D2S/R ma starter zvlast, nebo primo v jednotce.
myslím že to je tak jak píšeš
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Dan píše:rozdil je ze D1S/R ma starter napevno k vybojce a D2S/R ma starter zvlast, nebo primo v jednotce.
myslím že to je tak jak píšeš
Je to presne tak jak pise dano
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
svanco1915 píše: objednal sis origo nebo už s čočkou ?
normální světla mám a svítí to hovno jako každý passat bez xenonů A když jsou na to auto origo světla s čočkou tak je jasné, že kupuju origo xen. světla a ne žárovkové, abych to pak zbastlil nějakou HID sadu, za kterou tě rudek oflastruje hned jakmile na něho natrefíš
tak já je tam neměl vůbec a světla jsou vypálené, tak jsem koupil xenonové světlomy rovnou a wesly, nikdy bych se nesnížil k tomu, abych tam rval xenony , za to mi ta robota nestojí
F.l.a.n.e.l. píše:tak já je tam neměl vůbec a světla jsou vypálené, tak jsem koupil xenonové světlomy rovnou a wesly, nikdy bych se nesnížil k tomu, abych tam rval xenony , za to mi ta robota nestojí
PS: musím tě trošku podráždit taky.
asi to bude tim ze nejsem zamestancem MVCR ze to nachapu , ale ja je tam rozhodne necpal
a to já je tam cpal a za to mi to docela i stálo 5000 za sadu a ne 24000kč/kus nové světlo. a co je na tom nejdůležitější ???? že vidím přeci kluci no ne ? s původníma sem viděl hovno a večer to bylo fakt v prdeli tma.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg