Snad mě za to zase nezablokujete účet ale myslím si že by se zde měla udělat i sekce speciálně pro Clia ...
Můžete sem připojit i VT ...
Omlouvám se i předem pokud použiji něčí fotografie ...

Moderátor: Ritchma
taky si říkám..AdieuD píše:proc to nedas do french cars?
nemyslim si. urcite je nejakej clio klub ne? tam si to klidne postuj, ja si tu tak nedelam specialni citronovy topicy o fotkach... i kdyz bych mohlaLarry píše:spis by me zajimala galerie jak ty Clia staveli to by se hodilo asi vsem
no myslim že tam mi 12 let angličtiny a pobyt v Anglii bude k prdu co?Rudi píše:Cliowelt třeba
http://www.cliospace.de/wbb3/wbb/
no vidíš tak proč je neudláš? já se rád ve French cars podívám na CitrónyAdieuD píše:nemyslim si. urcite je nejakej clio klub ne? tam si to klidne postuj, ja si tu tak nedelam specialni citronovy topicy o fotkach... i kdyz bych mohlaLarry píše:spis by me zajimala galerie jak ty Clia staveli to by se hodilo asi vsem
od toho je tu galerieLarry píše:no vidíš tak proč je neudláš? já se rád ve French cars podívám na CitrónyAdieuD píše:nemyslim si. urcite je nejakej clio klub ne? tam si to klidne postuj, ja si tu tak nedelam specialni citronovy topicy o fotkach... i kdyz bych mohlaLarry píše:spis by me zajimala galerie jak ty Clia staveli to by se hodilo asi vsem)
ty 3 posledni fotky , ale to jsem tam jeste nemal zadni lampyRendl.Clio píše:Larry píše:jee i moje auticko tam je)
a za to moje tam chybí
![]()
hehe který to je přesně)
no na konci roku bude mit uz jinou podobu ,alespon v tom pevne doufamRudi píše:jj, ještě fotky od původního majiteleLarry píše:jee i moje auticko tam je)
taky sem musel dělat repasi altíku...Larry píše:no na konci roku bude mit uz jinou podobu ,alespon v tom pevne doufamRudi píše:jj, ještě fotky od původního majiteleLarry píše:jee i moje auticko tam je)
protoze to spravovani je strasny ... potvrdilo se mi zase to ze Renaulti meli strasne slabou elektriku,takze uz mam repasovany alternator,starter, nove kabely ke svickam a svicky
)
no já GO motoru mám asi před 40000km a spojka je už taky nová a klempířiny mě čeká hafo ,takže to máme podobný a na kolik tě vyjde podvozek??? můžeš prezentovat taky svoje fotky nebo mi je když tak pošli na Nedoma.jiri@seznam.cz já si sbírám všechny fotečky CliíSova píše:taky sem musel dělat repasi altíku...Larry píše:no na konci roku bude mit uz jinou podobu ,alespon v tom pevne doufamRudi píše:jj, ještě fotky od původního majiteleprotoze to spravovani je strasny ... potvrdilo se mi zase to ze Renaulti meli strasne slabou elektriku,takze uz mam repasovany alternator,starter, nove kabely ke svickam a svicky
)
ted mě čeká GO motoru a koupě převodovky JB3 083...noa a pak klempířská, lak koláče nějaký ty drobnosti a zřejmě H&R podvozek...