Než to objednám, tak se chci zeptat na vaše připomínky.

http://www.plxdevices.com/R-500_productinfo.htm
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Co takhle kouknout na ten odkaz než položíš pitomej dotaz ?noreking píše:co to je ?
Ne nemám.Mr_xx píše:A už máš nainstalovanej ten IC![]()
(kdyby jo, tak omluv moji opožděnost)
Pokud to je na mě tak sada LM-1 a LMA-3 je tuším 651Euro viz. www.lm-1.deblázen píše:super věcička, ale za jakou cenu..
to bylo na anděla, já bych koupil to co si navrhnul ty..ale jestli se to andělovi líbí,tak proč ne,..myslím ,že to tu nikdo nemá,..aspon bude o čem čístFugo píše:Pokud to je na mě tak sada LM-1 a LMA-3 je tuším 651Euro viz. www.lm-1.deblázen píše:super věcička, ale za jakou cenu..
Pokud na to PLX tak jak psal Anděl cca 26tis kč
bohužel to tak je, LM1 koupíš v DE tudíž bez cla atd.. cena kterou uvádí Taboo je sice hezká al ebez dorpavy do cr , cla , dph a dalších vecí, které tam musím jako oficiáolní prodejce dodat.Fugo píše:Já to bral proti tý ceně zde 26tis kč versus nějakých 16tis kč za LM-1 s LMA-3.
To druhý ohledně datalogu jsi mě špatně rozuměl, myslel jsem to tak že datalog v lm-1 nepoužívám, ale loguju přímo do notebooku kam bych to stejně musel z tý lm-1 stahovat, takže ve finále pro mě by stačila i LC-1, což jsem ale tenkrát nevěděl. Notebook je z 99% stále v autě.
Takže jsem tím datalog nezavrhoval
Co rikas na ten Zeitronix? Uz delsi dobu nad tim uvazuji, libi se mi na tom kombinace AFR+EGT+Boost+TPS..Taboo píše:Ano, ja ty vysledky toho velice neobjektivniho testu mamPhoB píše:Podivejte sem:
http://www.fordmuscle.com/archives/2007 ... /index.php
na druhou nejdulezitejsi stranku je potreba se zaregistrovat a zaplatit, ja tedy zaregistrovany nejsem, tak bych byl rad kdyby to treba nekdo screenul(taboo?). Udajne v tomhle testu PLX moc dobre nedopadly...
...
Dik za tvuj nazor! Co se tyce toho klepani, souhlasim s tebou. Jako ridici jednotku budu pouzivat Power FC od Apexi, ktery knock monitor ma (i kdyz pouziva seriovy knock sensor), takze bych o tu funkci vlastne neprisel.Taboo píše:Ten Zeitronix ma jeste dodatecny 0-5V input, ale nedokaze monitorovat klepani motoru. Pokud chces plne vyuzit ten ZT-2 + LCD display, tak k te $400 cene budes muset pripocitat nejakych $180 za MAP sensor a EGT probe. Ja pamatuji Zeitronix jeste z dob, kdy zacinali s digitalnimi narrowband O2 meters (vpodstate jen jednoduchymi voltmeters) a s jejich produkty jsme vzdy meli dobre zkusenosti. Mym nazorem je, ze Zeitronix se ubiraji tou "spravnou" cestou (na zaklade mych osobnich preferenciGTRunner píše:Co rikas na ten Zeitronix? Uz delsi dobu nad tim uvazuji, libi se mi na tom kombinace AFR+EGT+Boost+TPS..) v oblasti kompaktnosti a funkci jejich produktu - v dobach, kdy spousta lidi si radeji voli jedno male monitorovaci gizmo, nez ctyri budiky na A-sloupku slouzici k obdivu za cenu omezeneho rozhledu. Jedinym "nedostatkem" - anebo snad nevyhodou toho ZT-2 ve srovnani s tim PLX R-500 je vpodstate jen monitorace klepani motoru, kterou ja osobne vitam mnohem vice, nez treba hodnoty RPM anebo TPS (kde bych dal prednost i treba IAT anebo tlaku/teplote oleje). Divam se na proste z pohledu, ze zadny budik mi nemusi sdelovat, v jakych otackach se nachazi motor (protoze to slysim) anebo pod jakou zatezi (protoze tu zatez sam urcuji svou pravou nohou), ale chtel bych mit prehled o necem, o cem nemohu mit zadnou predstavu (jakou treba zacinajici klepani motoru, kterou nemohu s helmou na hlave slyset - anebo IAT anebo tlak oleje... Je to ale jen zalezitost osobnich preferenci a pohledu na vec. Pokud se ti ten Zeitronix zamlouva (s tim, co umi), tak si ho bez obav kup.
![]()
mohl by jsi prosim doplnit jak subjektivne a neodborne testovali tu latency a acuracy?? dikTaboo píše:Ano, ja ty vysledky toho velice neobjektivniho testu mamPhoB píše:Podivejte sem:
http://www.fordmuscle.com/archives/2007 ... /index.php
na druhou nejdulezitejsi stranku je potreba se zaregistrovat a zaplatit, ja tedy zaregistrovany nejsem, tak bych byl rad kdyby to treba nekdo screenul(taboo?). Udajne v tomhle testu PLX moc dobre nedopadly...
. Ten PLX R-500 tam ale nebyl testovan, stejne jako ten LM-1/LM-3. Od Innovate tam byl XD-16 a od PLX jejich M-300, ktery se umistil na 5 miste z osmi. Testy tech meters byly zalozeny jen na peti subjektivnich parametrech - jako treba software (kterym ten PLX M-300 - stejne tak jako tri dalsi meters v tom testu - proste nedisponuje, takze polovina tech ucastniku byla okamzite zvyhodnena). Pri tech testech taky doslo k chybnemu zapojeni toho PLX M-300 a naprosto nepripustne nespravnem testovani presnosti jeho sensoru vedoucimu k nasledovnemu zkresleni. Cely ten test byl proste velice neobjektivni a zamerne i nezamerne zkresleny - at uz nevhodnym vyberem modelu jednotlivych vyrobcu (kde se porovnaval treba $280 Zeitronix ZT-2 k $640 FJO Controller) anebo neodbornymi testovacimi procedurami (chybnym zapojenim, neodbornym merenim presnosti, etc.).
Ve skutecnosti je ten PLX R-500 opravdu tim nejlepsim v aspektu "bang for the buck", co clovek muze dostat (ktery jiny wideband O2 meter dokaze zobrazit 6 parametru najednou anebo nechat cloveka slyset klepani motoru pres reproduktory jeho radia?). Co se tyka presnosti, my jsme neshledali ten PLX R-500 o nic mene presnejsi, nez treba AEM All-In-One UEGO meter, ktery k lazeni vetsinou pouzivame.
Zaverem, ja nemam s PLX samozrejme nic spolecneho a nikdo mi neplati za pozitivni reviews. Stejne tak, pokud mame s necim opakovatelne negativni zkusenosti (jako treba v pripade Fidanza setrvacniku), tak nemam sebemensi problem se o to podelit. Produkty od Innovate Motorsports jsou taky v aspektu jejich performance i nadale velice dobre, ale mym nazorem je, ze v oblasti vyvoje proste zaspali dobu a neustale se toci okolo minulych uspechu jejich LM-1, ktery byl pred nekolika lety jedinou dostupnou moznosti. Casy se ale zmenily...