Rozvody Felicie
Moderátor: Idaho
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rozvody Felicie
V utery jdu delat kamaradovi rozvody na felicii,je to 1,3,takze retez.Budu to delat poprve,vsechno se dela jednou poprve,ale htel jsem se vas zeptat jestli by jste se nepodelili o nejake zkusenosti.Chci se zeptat jestli se nemusi zajistit treba axialni posuv,aby se klika nehla dfo stran,nebo kdyz to tam nasazuju,muzu pouzit treba z lehka gumove kladivko?Proste rady,tak abych si nejak nenasral a neco se potom nestalo,diky moc. 

Optimismus pramení z nedostatku informací 

Re: Rozvody Felicie
ja mam jinej dotaz - co myslíš axiálním posunem?? felicii sem jeste nedelal a neznám auto co by nemelo axiální ložiska klikové hřídele bud na středovém zámku, jiném zámku nebo ves tenách bloku... chceš mi říci že u felicie to není nijak "jištené" a jen výmenou rozvodového kola mužeš axiálne posouvat kliku??Mirek999 píše:V utery jdu delat kamaradovi rozvody na felicii,je to 1,3,takze retez.Budu to delat poprve,vsechno se dela jednou poprve,ale htel jsem se vas zeptat jestli by jste se nepodelili o nejake zkusenosti.Chci se zeptat jestli se nemusi zajistit treba axialni posuv,aby se klika nehla dfo stran,nebo kdyz to tam nasazuju,muzu pouzit treba z lehka gumove kladivko?Proste rady,tak abych si nejak nenasral a neco se potom nestalo,diky moc.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Re: Rozvody Felicie
aha tohle sem nikdy neřešil, vetsinou nenaklepávám ale nasadím na kraj, potom vemu místo toho šroubu co to utahuje delsí a utahováním nasouvám to kolo/řemenici , až je to dost natažené na to aby to vzal originál šroub tak tam jde originál..
na nic neklepu..
na nic neklepu..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.