1,8T do VW Lupo
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
gti
Pokud řešíší technickou tak jdi na forum seriovkářů tady jsi na Tuning forum. Vše co je tuning je proti STK a předpisům 

VW golf II GT 1.8Turbo
To že to auto stále hrabalo není ani tak vinou motoru 1.8T není nic extra silného ale bude to asi tím že tomu chyběli věci jako pořádné pneu diferák a dobrej mezikus mezi volantem a sedačkou. Rover 220T má ostřejší motor od serie je relatyvně lehkej a taky se s tím dá jezdit... To že to přemistili do corada nic moc nezmněnilo... vyděl jsem jezdit 550kg mini s motorem s integry 212ps a celkem v klidu 

TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
Re: gti
nevím jak ty , ale já mám na svým coupe plně legální STK- jediný co jsem před STK provedl, bylo namontování zadních sedaček a pásů.. vůbec jim nevadilo že auto leží 8cm nad zemí, že má velmi hřmotnej volnoběh 1200ot/min , že má pouze 1 pidi tlumič vejfuku...fakie vw píše:Pokud řešíší technickou tak jdi na forum seriovkářů tady jsi na Tuning forum. Vše co je tuning je proti STK a předpisům

takže tuning pokud je s rozumem jde i protáhnou STK legálně..
a s tim si prosel emise?honza 2.0 16v píše:nevím jak ty , ale já mám na svým coupe plně legální STK- jediný co jsem před STK provedl, bylo namontování zadních sedaček a pásů.. vůbec jim nevadilo že auto leží 8cm nad zemí, že má velmi hřmotnej volnoběh 1200ot/min , že má pouze 1 pidi tlumič vejfuku...fakie vw píše:Pokud řešíší technickou tak jdi na forum seriovkářů tady jsi na Tuning forum. Vše co je tuning je proti STK a předpisům![]()

Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
je to dost o konkrétních lidech na STK, já mel problém s accordem co mel předepsané 205/60 R15 a byly obuté 205/50 R16 - neprošelhonza 2.0 16v píše:nevím jak ty , ale já mám na svým coupe plně legální STK- jediný co jsem před STK provedl, bylo namontování zadních sedaček a pásů.. vůbec jim nevadilo že auto leží 8cm nad zemí, že má velmi hřmotnej volnoběh 1200ot/min , že má pouze 1 pidi tlumič vejfuku...fakie vw píše:Pokud řešíší technickou tak jdi na forum seriovkářů tady jsi na Tuning forum. Vše co je tuning je proti STK a předpisům![]()

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
jistě ..překvapivě to má emise v normě (sice se blížej k mezním hodnotám) i bez katu.. což se i já divým protože to je docela dost upravenej motor a občas z toho při řazení vyletí briketa když se jede kudla... když byl motor v ještě v serii, a měl původní potrubí tak byl emisema hodně mimo...NeviM píše:a s tim si prosel emise?honza 2.0 16v píše:nevím jak ty , ale já mám na svým coupe plně legální STK- jediný co jsem před STK provedl, bylo namontování zadních sedaček a pásů.. vůbec jim nevadilo že auto leží 8cm nad zemí, že má velmi hřmotnej volnoběh 1200ot/min , že má pouze 1 pidi tlumič vejfuku...fakie vw píše:Pokud řešíší technickou tak jdi na forum seriovkářů tady jsi na Tuning forum. Vše co je tuning je proti STK a předpisům![]()
Já měl něco podobného. Když jsem šel evidenčku, tak jim vadili jiné kola, ale to že tam nemám vyražené číslo VIN jim nevadilo.Idaho píše:je to dost o konkrétních lidech na STK, já mel problém s accordem co mel předepsané 205/60 R15 a byly obuté 205/50 R16 - neprošelhonza 2.0 16v píše:nevím jak ty , ale já mám na svým coupe plně legální STK- jediný co jsem před STK provedl, bylo namontování zadních sedaček a pásů.. vůbec jim nevadilo že auto leží 8cm nad zemí, že má velmi hřmotnej volnoběh 1200ot/min , že má pouze 1 pidi tlumič vejfuku...fakie vw píše:Pokud řešíší technickou tak jdi na forum seriovkářů tady jsi na Tuning forum. Vše co je tuning je proti STK a předpisům![]()
takže tuning pokud je s rozumem jde i protáhnou STK legálně..neřeši jsme to, přejel jsem jinam a tam jsem prošel.. Auto plne seriové ani konickej filtr v nem v te dobe nebyl
dokonce to uvedli jako "vážnou závadu"

Prošel jsem na cca 5-6 pokus.

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
No je to fakt stanice od stanice... mně nechtěli pustit preludu kvůli tomu že jsem měl motor B20A9 místo B20A5 (to druhé číslo označuje typ řj ta mojeměla 3kw navíc) musel jsem si vyžádat papír od hondy že to tam bejt může ale v Hondě se docela pobavili 

gti
Sousedovi nechtěli uděkat STK na 4roky starou octavii. Auto mělo najeto 40 000 a stav 100% protože to je garážované. Prý má vybite kuláky a uložení náprav a nesplnuje emise,že má probitý kat. A jak jsem jel s ním na druhou STK tak ani slovo a smáli se jak jsme jim to řekli.
VW golf II GT 1.8Turbo
bohužel to je celkem běžné, jendou je to typ B20A9 a B20 A5 je proste jinej typ a oni to tak berou, je to "vina" Hondy že to tak bkbe značí, zlatá supra, kde motor je proste 7M at jde o NA nebo turboelviiis píše:No je to fakt stanice od stanice... mně nechtěli pustit preludu kvůli tomu že jsem měl motor B20A9 místo B20A5 (to druhé číslo označuje typ řj ta mojeměla 3kw navíc) musel jsem si vyžádat papír od hondy že to tam bejt může ale v Hondě se docela pobavili

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
jo no...Idaho píše:bohužel to je celkem běžné, jendou je to typ B20A9 a B20 A5 je proste jinej typ a oni to tak berou, je to "vina" Hondy že to tak bkbe značí, zlatá supra, kde motor je proste 7M at jde o NA nebo turboelviiis píše:No je to fakt stanice od stanice... mně nechtěli pustit preludu kvůli tomu že jsem měl motor B20A9 místo B20A5 (to druhé číslo označuje typ řj ta mojeměla 3kw navíc) musel jsem si vyžádat papír od hondy že to tam bejt může ale v Hondě se docela pobavili
Re: 1,8T do VW Lupo
tak v tomto by som sediet nechcel....
do toho sa sada iba zo zavetom v ruke

JESS THE BEST
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: 1,8T do VW Lupo
Tak todle už je ale hovadskej nápad

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi