Sportovní sedačky do Octavky
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
- De-monster
Sportovní sedačky do Octavky
Ahoj lidi, shanim nejaky poradny sportovni sedacky do octavky. Predstavu jak by mely vypadat bych mel, ale zatim jsem na ne vubec nikde nenatrefil, uz z toho hledani mam zamotanou hlavu. Tak jestli nekdo mate nejaky hodne dobry stranky na int. obchody, sem s tim 

- De-monster
Tak maly doplneni, klasicky sportovni sedacky, ale pohybujici se v luxusnejsim provedeni - z norm. mam rozlamany zada
Provedeni - pul kuze pul textil, nejlepe s bocnim i spodnim uchycenim, ale dulezita vec je s motivem ohne nebo blesku po stranach nebo na zadni strane
cena do 20 000,-
videl jsem to u jednoho manika v nemecku na bavku a od ty doby to shanim ale nikde bohuzel nic
Provedeni - pul kuze pul textil, nejlepe s bocnim i spodnim uchycenim, ale dulezita vec je s motivem ohne nebo blesku po stranach nebo na zadni strane
cena do 20 000,-
videl jsem to u jednoho manika v nemecku na bavku a od ty doby to shanim ale nikde bohuzel nic

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sportovní sedačky do Octavky
Ty ohně a blesky jsou to nejdůležitější? 
Sežeň si sedačky, kde se ti bude dobře sedět (když ti série láme záda) a ty nechej očalounit kůží a textilem s těmi tvými blesky. Ovšem v inet shopu stejně prd zjistíš jak se ti v tom sedí.

Sežeň si sedačky, kde se ti bude dobře sedět (když ti série láme záda) a ty nechej očalounit kůží a textilem s těmi tvými blesky. Ovšem v inet shopu stejně prd zjistíš jak se ti v tom sedí.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- De-monster
no prave, tyhle jsem takhle koupil za desitku a jsem akorat tak nastvanejOndras píše:Ty ohně a blesky jsou to nejdůležitější?
na zakazku mi rekli ze mi to udelaj za 30 a vic

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vítej nohama na zemi. Vymyslel jsi si vyfikundaci, tak plať.De-monster píše:na zakazku mi rekli ze mi to udelaj za 30 a vicno protocil jsem panenky
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
Nehlede na to, ze sportovni sedacky se davaji do sportovniho auta, ne do Octavky 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
doma mám sedačky od jackyho stavitelké s pojezdem černé, bez vzoru, takové "obyč" dobře drží,ale bohužel je sešte němám namontováno v autě- nevím jak se v nich tělo bude chovat při jízdě a zda to bude pohodlíčko. Jedině kupit sicny a nechyt si do toho vyšít cosik,ale tak to by ti vyčila i babička ručně
Cena sedaček za pár 8000kč
Nejlepší volba je RS sedačky paráda bílo černá kůže za 16t jsem je tu někde viděl na prodej

Nejlepší volba je RS sedačky paráda bílo černá kůže za 16t jsem je tu někde viděl na prodej

- De-monster
no asi udelam trochu zmenu a na narozky si koupim rskyJouiCZ píše:doma mám sedačky od jackyho stavitelké s pojezdem černé, bez vzoru, takové "obyč" dobře drží,ale bohužel je sešte němám namontováno v autě- nevím jak se v nich tělo bude chovat při jízdě a zda to bude pohodlíčko. Jedině kupit sicny a nechyt si do toho vyšít cosik,ale tak to by ti vyčila i babička ručně![]()

- Škoda Octavia Tuning
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že vždy se najde nějaký trapákBeaver píše:Nehlede na to, ze sportovni sedacky se davaji do sportovniho auta, ne do Octavky

Co sedačky z Leona do Octavie pasují a vypadají a sedí se na nich pěkně.
www.skodaoctavia.cz - Novinky ze světa škodovek, www.fabiaauto.cz - Vše o Škodě Fabii