Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
co to tu jezdí za Oktávu ?? bílá rozšířená s rámem uvnitř moc hezky udělaná ,kola mám za to že to jsou starší RH . měl defekt ale nějak ho to netrápilo asi to bude tím že neměl rezervu ale zničit disk jen tak.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
1,8t automat,kara origo wrc....nedavno se to tu řešilo,byla na prodej za 100kluboT4 píše:co to tu jezdí za Oktávu ?? bílá rozšířená s rámem uvnitř moc hezky udělaná ,kola mám za to že to jsou starší RH . měl defekt ale nějak ho to netrápilo asi to bude tím že neměl rezervu ale zničit disk jen tak.
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

zdálo se mi že už se tu o tom psalo viděl sem ji teda jen ze zadu jel sem za ní přes Orl. hezký auto.felda píše:1,8t automat,kara origo wrc....nedavno se to tu řešilo,byla na prodej za 100kluboT4 píše:co to tu jezdí za Oktávu ?? bílá rozšířená s rámem uvnitř moc hezky udělaná ,kola mám za to že to jsou starší RH . měl defekt ale nějak ho to netrápilo asi to bude tím že neměl rezervu ale zničit disk jen tak.
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
na první pohled hezké,jinak dojebané jak cypluboT4 píše:zdálo se mi že už se tu o tom psalo viděl sem ji teda jen ze zadu jel sem za ní přes Orl. hezký auto.felda píše:1,8t automat,kara origo wrc....nedavno se to tu řešilo,byla na prodej za 100kluboT4 píše:co to tu jezdí za Oktávu ?? bílá rozšířená s rámem uvnitř moc hezky udělaná ,kola mám za to že to jsou starší RH . měl defekt ale nějak ho to netrápilo asi to bude tím že neměl rezervu ale zničit disk jen tak.

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

viděl jsem jak s ní učil řídit svojí mladou. Půl hodiny na jedničku u letňáku,hehe 

no to ja vím ale spojka se prý při tom nekazí
takže je to tak nějak jedno.

woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
no motor kvičel pěkně
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
.... no urcite se kurvi .... pokud to omezis na 1ku a tocis motor tak olej v aut. prevodovce se zacne zahrivat nad unosnou mez ... ztraci tim sve vlastnosti a pokud ho nenechas vychladnout tak to prevodovce na zivotnosti nepridaluboT4 píše:no to ja vím ale spojka se prý při tom nekazítakže je to tak nějak jedno.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
s automatem se musí jezdit slušně... a hlavně aby co nejméně řadil... takže pro převodovku je lepší, když stojíte na křižovatce na brzdě, než když se vyřadí na neutrál a při rozjezdu se dá kvalt... pokud se ale člověk k automatu chová dobře a pravidelně mění olej + filtr, tak to přežije auto
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
- F.l.a.n.e.l.
kufa aladin, encyklopedie harda... kufa papuče pod stromek a hned o 50% větší IQ

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

to vííííím vod bráchy, měl v bafu automat (dobrovolně, říkal, že bawo bez automatu už nechce)F.l.a.n.e.l. píše:kufa aladin, encyklopedie harda... kufa papuče pod stromek a hned o 50% větší IQ![]()

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Aladin píše:to vííííím vod bráchy, měl v bafu automat (dobrovolně, říkal, že bawo bez automatu už nechce)F.l.a.n.e.l. píše:kufa aladin, encyklopedie harda... kufa papuče pod stromek a hned o 50% větší IQ![]()
no M3 bych v automatu nechtel ani videt

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
no, eMko je samozdřejmostí v manuálu....ale tak on na eMko nemá, tak jsem to bral obecnětomoking píše:Aladin píše:to vííííím vod bráchy, měl v bafu automat (dobrovolně, říkal, že bawo bez automatu už nechce)F.l.a.n.e.l. píše:kufa aladin, encyklopedie harda... kufa papuče pod stromek a hned o 50% větší IQ![]()
no M3 bych v automatu nechtel ani videt

- F.l.a.n.e.l.
aladin: jenže tomoking za má zase jen na extrémy, tak musíš myslet i na něho 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

a M5 v automatu už vůbec 

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
no M5 neni ani z poloviny tak hrava jako M3max3rx píše:a M5 v automatu už vůbec

jj, to je si myslím jasné, ale já to myslel tak, že větší sranda by byla živit tu třidvojku v automatu než pětilitratomoking píše:no M5 neni ani z poloviny tak hrava jako M3max3rx píše:a M5 v automatu už vůbec

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
max3rx píše:jj, to je si myslím jasné, ale já to myslel tak, že větší sranda by byla živit tu třidvojku v automatu než pětilitratomoking píše:no M5 neni ani z poloviny tak hrava jako M3max3rx píše:a M5 v automatu už vůbecprůměr na M5 14L/100km a M3 10L/100km, tak bych to chtěl v automatu fakt živit
.... sakra za tu jizdu to stoji ..... nova M3 ma 4 litry a pod 20 litru bych se s ni asi nedostal (mam tezkou botu)

.. řídil jsem tu novou M5 v automatu z Brna do Ovy a pod 20 jsem nešel a to jsem tomu nějak moc nekroutil, kdybych takhle jel s E39 tak bych řek max 17 a požitek určitě větší, jak z E60
ta nová M3 to už musí bejt dělo, počítám, že to bude mít tak krásnej zvuk jako osmival v E39 

nová M5 nemá automatmax3rx píše:.. řídil jsem tu novou M5 v automatu z Brna do Ovy a pod 20 jsem nešel a to jsem tomu nějak moc nekroutil, kdybych takhle jel s E39 tak bych řek max 17 a požitek určitě větší, jak z E60ta nová M3 to už musí bejt dělo, počítám, že to bude mít tak krásnej zvuk jako osmival v E39

E36 - E46 - E92
Jo? To mi ho teda vysvětli ten rozdíl?
Naposledy upravil(a) max3rx dne 27 pro 2007 00:58, celkem upraveno 1 x.
Technický rozdíl....hmmm nemám potuchymax3rx píše:Jo? To mi ho teda vysvětli ten rozdíl?

Ale sekvence řadí 10x rychleji než automat. Když jsi jel s M5 tak ti to přece musí být jasné. Pokud jsi zkoušel vypnout DSC a dát převodovku na S7 tak myslím že při srovnání s automatem není o čem mluvit

E36 - E46 - E92
ale já sem se bavil o automatickém režimu, ne o SMG .. co jsem se bavil s majitelem, tak prý se žádné SMG tomu eMkovému (u M3 taky) nevyrovná ani za příplatek třeba do 645Ci ..
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
automat a sekvencni prevodovka je veliky rozdil .....
automat ma hydraulicky menic momentu ... takze citis prokluz - spozdeni
sekvencni prevodovka je ve sve podstate robotizovana klasicka prevodovka vcetne spojky a proto dolu radi i s meziplynem
M3 a M5 maji sekvencni prevodovky stejne jako napriklad Porshe Turbo a mnohe jine zavodni auta . Pozitek s jizdy je pro me daleko mensi i kdyz uznam, ze nejsem schopen radit s daleka tak rychle jako sekvencni prevodovka
.... na druhou stranu sem tam potrebuji podrzet spojku u podlahy a to se sekvenci nejde .... napriklad pri prujezdu vetsi louzi nebo vrstvy vody (abych zabranil aquaplaningu ci jak se tomu rika )
automat ma hydraulicky menic momentu ... takze citis prokluz - spozdeni
sekvencni prevodovka je ve sve podstate robotizovana klasicka prevodovka vcetne spojky a proto dolu radi i s meziplynem
M3 a M5 maji sekvencni prevodovky stejne jako napriklad Porshe Turbo a mnohe jine zavodni auta . Pozitek s jizdy je pro me daleko mensi i kdyz uznam, ze nejsem schopen radit s daleka tak rychle jako sekvencni prevodovka

No to jo. Ono SMG v neEmkových modelech je takové pomalé. Třeba když má člověk na otáčkoměru 5 500 ot a dá podřadit tak se nic neděje až otáčky klesnou na 5 000 a pak si to přeřadí. Kdyžto eMko by tam tu rychlost šouplo hned.max3rx píše:ale já sem se bavil o automatickém režimu, ne o SMG .. co jsem se bavil s majitelem, tak prý se žádné SMG tomu eMkovému (u M3 taky) nevyrovná ani za příplatek třeba do 645Ci ..
E36 - E46 - E92
Dan> Madman u me pro tebe nechal petikilo, tak si pro nej prijed 

Live4Ride Syndicate