Vzhledem k tomu že to Vašek ladí do sportovního stylu tak ty lampy k tomu jdou a myslim že na autě budou libovýMirek999 píše:Takova ta uplne cira,neco jako krystaly,ale byli ciry.A nebo tam dat origo,ale tohle teda fakt ne,to zkazi vzhled luxusniho auta.
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
-
Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sice je to jen muj nazor,ale ty kulaty svetla na to nepadnou,proste jsou auta,na kterejch to vypada hezky,ale jsou auta na kterej to je jak pest na oko.Jako ten pacient co dava na to facko svetla z fabie,hranaty auto a da tam svetla,ktery sou zakulacenyTommy1978 píše:Vzhledem k tomu že to Vašek ladí do sportovního stylu tak ty lampy k tomu jdou a myslim že na autě budou libovýMirek999 píše:Takova ta uplne cira,neco jako krystaly,ale byli ciry.A nebo tam dat origo,ale tohle teda fakt ne,to zkazi vzhled luxusniho auta.
Optimismus pramení z nedostatku informací 
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Proč jsem něco podobnýho čekalGReddy píše:tady je moje auto, takze mam taky paradni Fabku?, mam ji stejnou jako Bobik![]()
http://www.autoprodejbares.wz.cz/Foto-f ... 2001-2.jpg
330i E90 
na mojí barvě ta špína není moc vidět, ale je to hnědo šedý i na střeše, jíinak je ta barvy úplně jiná...
ano parkuju kousek od Jičínský, páč tu zatím bydlím...
Grýdy - no cement - moje auto nesnášíš a já tebe mám rád - jsem křesťan a miluji bližního svého - šťastné a veselé Vánoce tobě a tvojí rodině
ano parkuju kousek od Jičínský, páč tu zatím bydlím...
Grýdy - no cement - moje auto nesnášíš a já tebe mám rád - jsem křesťan a miluji bližního svého - šťastné a veselé Vánoce tobě a tvojí rodině
PODPIS PODPIS PoDpIs
pls delete - nejde připojit soubor - thx
Naposledy upravil(a) Bobik dne 24 pro 2007 02:41, celkem upraveno 1 x.
PODPIS PODPIS PoDpIs
ad znak - mám novej v garáži, ale maska se musí ještě jednou přelaminovat, tak jsem tam jen lípnul samolepku - ta je zadarmo oproti znaku za 360 káčé
ad kola - tohle jsou zimáky 195/50/R15, letní mám dvojdílné BBS 16"
ad 17" - musel bych dát brzdy z FRS. Měl jsem nahozeno 17" Dezent V a jelo to v pohodě, ale nebrzdilo
ad kola - tohle jsou zimáky 195/50/R15, letní mám dvojdílné BBS 16"
ad 17" - musel bych dát brzdy z FRS. Měl jsem nahozeno 17" Dezent V a jelo to v pohodě, ale nebrzdilo
PODPIS PODPIS PoDpIs
-
luke.bean
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
iwi,kde bydlíš?? Já chci taky sníh,tady ve velkoměstě je úplně sucho 
QUATTRO 309 kW
-
luke.bean
- Kontaktovat uživatele:
Stará se o to můj brácha,ale pěkně na nás sere. Já to neumím.. Jinak tam nebyla aktualizace snad rok a půl.. 
Jo,a auto čeká jen na lakovnu a nastrojit a můžem zase drandit
Jo,a auto čeká jen na lakovnu a nastrojit a můžem zase drandit
Naposledy upravil(a) luke.bean dne 24 pro 2007 11:45, celkem upraveno 1 x.
QUATTRO 309 kW
-
luke.bean
- Kontaktovat uživatele:
No tak teď jsem se pustil do stavby auta pro přítelku,ale nemám na to čas,protože spolupracujeme s jedním rally teamem a stavíme jim auto..
Tady přítelky fela jak jsem jí pořídil..

A tady jak se na tom pracuje a staví se to do zánovní boudy

Jinak jde to ráz na ráz. Už jsem koupil treninkový HP,zadní kotouče,výfuk,zadní vrata bez koroze... Bude to NEW felda. Celej spodek bílej,modrý nápravy a tak...

Tady přítelky fela jak jsem jí pořídil..

A tady jak se na tom pracuje a staví se to do zánovní boudy

Jinak jde to ráz na ráz. Už jsem koupil treninkový HP,zadní kotouče,výfuk,zadní vrata bez koroze... Bude to NEW felda. Celej spodek bílej,modrý nápravy a tak...
QUATTRO 309 kW
-
luke.bean
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jedna foto,takhle to teď vypadá

Zadní náprava se nedává celá,pasuje to sundaný z golfa nebo koncernu. Jen se přehází náboje kol.. Je potřeba akorát úprava lanovodů na ručku a místo brzdový trubky dát kousek hadičky..
Tuhle felu jsem koupil za 3500,- s papírama

Zadní náprava se nedává celá,pasuje to sundaný z golfa nebo koncernu. Jen se přehází náboje kol.. Je potřeba akorát úprava lanovodů na ručku a místo brzdový trubky dát kousek hadičky..
Tuhle felu jsem koupil za 3500,- s papírama
QUATTRO 309 kW
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
umej to, hňupe 
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.