moje hifi v skode 130

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Celica2.0GTI

Re: moje hifi v skode 130

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Nechtel jsem se do tohoto zapojovat ale ten clovek sem dal fotku muziky a predpokladal bych ze se zde bude resit ta instalace ale vy tu resite veci cose uz milionkrat resili jinde a nikdy se nevyresili kazdej hold upravuje jiny auto a upravuje ho jinak a to kolik do ceho kdo vrazi je vcelku jedno protoze neznam auto co by se vyplatilo tunit vzdy je to stratove mozna je tu tak 0,1% čance že někdo na uprave vydela ale nikoho takovyho osobne neznam. zdrbnete mu zapojeni, tlumeni poradte mu s cimkoli ale nevidim duvod mu vymlouvat rentabilnst jeho investice

Bob

Příspěvek od Bob »

tady je fak banda deb.proč pořád musíte uražet ja sám sem měl škudku a už vubec nechápo debyla!!!! co dokáže napsat že 120 nepatří na silnicu mam skušenosti že vječina zrozumem upravené sou 100x vlepším stavu než nejakej kadet po laku a to je moje dlouholetá skušenos a zadruhe souhlasím Celica2.0GTI tohle je hifi ne tuning
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!

MComb

Příspěvek od MComb »

Bob píše:tady je fak banda deb.proč pořád musíte uražet ja sám sem měl škudku a už vubec nechápo debyla!!!! co dokáže napsat že 120 nepatří na silnicu mam skušenosti že vječina zrozumem upravené sou 100x vlepším stavu než nejakej kadet po laku a to je moje dlouholetá skušenos a zadruhe souhlasím Celica2.0GTI tohle je hifi ne tuning
Nazíváš tady někoho debilem a ani neumíš český pravopis. Tvůj text je na poblití :savle: Přečti si to po sobě a řekni jsi jestli nejsi sám debil co nemá ani základku :wink:

Ice.Leo

Příspěvek od Ice.Leo »

:D :D :D , jmenovany si sem dal odkaz moje hifi ve skoda 130,dá sem pár fotek nakýho zasranýho laminátu s reprákama a čeká,že si sedneme vsichni na prdel? A škodovka doopravdy nepatři na silnici,až tě smete auto střeni třídy o váze cca 1350kg tak pochopíš a laminatový naraznik a křídlo ze závodu DTM ti bude na 2 věci.

Jo a kámo vůbec nevim,že debil je ve vyjmenovaných slovech po B????

Máš vůbec zš?? (tzn. základní škola)

Ice.Leo

Příspěvek od Ice.Leo »

Kurva ten text je božskej!!! Tolik hrubek sem neviděl ani u propadlíků na zš,ale debyl s y je prostě nej!!!! Možnost je,že pán je hip hoper,protože ty maj někdy vlastní slovník. Tedy mír králíčku :idea: :idea: :idea:

Ice.Leo

Příspěvek od Ice.Leo »

Hele kámo,že jsou ty svátky tak se zatim nauč tohle ok? kde se píše S a Z to necháme na lekci 2,protože to je už dost složitý a asi by si to nedával!!

být, bydlit, obyvatel, byt, příbytek, nábytek, dobytek, obyčej, bystrý, bylina, kobyla, býk, babyka,Přibyslav

Sem asi slepej nebo nevim ale debila tam prostě nevidim
:nono: :nono: :nono:

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thomaswilliams »

no todle téma mě fakt pobavilo....mladej kluch se chce jenom trošku pochlubit co vymýšlí do svého miláčka ať už je to ona zmińovaná 120.. a vy na něj takhle...
snad jedině kupodivu čelicka na něj nebyl až tak zlej...
ten kluk má nejakej nápad a snaží se tak se k němu chovejte slušně a né ho hned takhle ztrapňovat možná mu trochu poradit lehce poposunout na správnou cestu ale takhle to sned né.... vy mistři oboru...
hele ty stou šáde máš u mě podporu.......a hotovo jsou vánoce

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave-TuningClubOstrava »

thomaswilliams píše:no todle téma mě fakt pobavilo....mladej kluch se chce jenom trošku pochlubit co vymýšlí do svého miláčka ať už je to ona zmińovaná 120.. a vy na něj takhle...
snad jedině kupodivu čelicka na něj nebyl až tak zlej...
ten kluk má nejakej nápad a snaží se tak se k němu chovejte slušně a né ho hned takhle ztrapňovat možná mu trochu poradit lehce poposunout na správnou cestu ale takhle to sned né.... vy mistři oboru...
hele ty stou šáde máš u mě podporu.......a hotovo jsou vánoce
Naprosto souhlasím u nás na foru by se tohle nemohlo stát.
základy slušného chování...

spodli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spodli »

Dave-TuningClubOstrava píše:
thomaswilliams píše:no todle téma mě fakt pobavilo...máš u mě podporu.......a hotovo jsou vánoce
Naprosto souhlasím u nás na foru by se tohle nemohlo stát.
základy slušného chování...
souhlasim s váma kluci, hlavně se divim že ty keci okolo už tu nesmazal moderátor myslím že OT je to jednoznačný
Bmw E36 323i coupe
Opel Astra F, rv. 96, x16szr

Bob

Příspěvek od Bob »

:lol: to sem čekal ta uvede to na správnou miru sem blb vpravopisu a tak to je mam i doklad zeškoli 8) ale mozek mě funguje natolik že nemusím se nadřazovat makám u aut už dlouho a sčistím svědomím mohu říčt že je uplně jedno jestli ke mě dojede crx polaku protože ja koukám pravě pot ten lak pot kopotu a ne jak nekteří! ale je to moje věc a pokut se tu někteří cití na soudce tak muže vnucovat svuj nazor :roll:

DitrTKOZ
Moderátor

Příspěvek od DitrTKOZ »

taky sem gdysi měl ,,paštiku,, ale tu sem dostal jak máma dostala nové auto....taky sem měl plány...hudbu spoilery a kraviny....ale gdyž ž to začalo hnít taxe plány rozplývaly...a zkončilo to tím že sem sendával blatník a šroubovákem sem projel do kufru spek.......tak ještě ten den to šlo na vrakáč....tagže myslím že to nemá vůbec smysl.....cpát hudbu do takové kupy rzi gdyž člověk ví že už to nevydží ani 5let...paxem koupil R19 1,8 trošku poladit motor výfuk hudbu a stačí....před 14ti dny se to prodalo borec to hnedka rozstřelil....a já si vozím prdel ve 406a zase začínám sevším odznova....
tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick
ObrázekObrázek

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

jo jo začátka jsou takový seš mladej málý příjmy a velký plány ale každej začal nějak....čím si starší tak máš umírněnější plány nebo spíš uzrálejší výmysly spíš auto uděláš decentnější lahodící nejen tvému oku ale i okolí a muziku budeš cpát jinou a jinam azačneš přemýšlet o tom jak to auto vytunit včetně hifi tak aby ses za to nemusel stydět a hlavně kdykoliv se na něj podíváš tak se ti líbí.....třeba já sem dělal kabriolet....koupil jsem kola momo corse black v 17" nazul jsem na ně sedm různých gum než jsem objevil ten správnej ty a rozměr.... a takhle bude potřeba ladit i muziku než dojdete na své cestě k tomu co vám vydrží aspoiň rok než do toho zase šáhnete...protože by mě zajímalo komu z vás vydrží zástavby v autě víc než rok aby na ni zase nešáhl a nezačal nějak zlepšovat..... co??

DitrTKOZ
Moderátor

Příspěvek od DitrTKOZ »

thomaswilliams píše:jo jo začátka jsou takový seš mladej málý příjmy a velký plány ale každej začal nějak....čím si starší tak máš umírněnější plány nebo spíš uzrálejší výmysly spíš auto uděláš decentnější lahodící nejen tvému oku ale i okolí a muziku budeš cpát jinou a jinam azačneš přemýšlet o tom jak to auto vytunit včetně hifi tak aby ses za to nemusel stydět a hlavně kdykoliv se na něj podíváš tak se ti líbí.....třeba já sem dělal kabriolet....koupil jsem kola momo corse black v 17" nazul jsem na ně sedm různých gum než jsem objevil ten správnej ty a rozměr.... a takhle bude potřeba ladit i muziku než dojdete na své cestě k tomu co vám vydrží aspoiň rok než do toho zase šáhnete...protože by mě zajímalo komu z vás vydrží zástavby v autě víc než rok aby na ni zase nešáhl a nezačal nějak zlepšovat..... co??
jj je to tak....hudba se ti bud přestane líbit a překopeš jí..nebo něgde vidíš lepší a lépe hrající sestavu tak jí chceš mí taky....chceš taky ten kvalitní zvuk...a doorboardy v laku......je to droga spek
tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick
ObrázekObrázek

Celica2.0GTI

na jednu stranu je pravda ze musim souhlasit s tim ze sem byla vlozena nejaka fotka konceptu muziky jen na hrubo v laminu ale to jeste neni duvod na tu muziku plut. muzu tu s klidnym srdcem prohlasit ze bych tu 99% lidem mohl neco na muzice vytknout ale jeste proto nerikam ze je nekdo blb ze to dela tak nebo tak. a pokud jde o tu hlasku ze kdyz te smete auto stredni tridy a tu skudku by mu zrusil je sice pravda ale ukaz mi dnes procentualni statistiku co si kluci v jeho letech a pri jeho prijmech kupuji za auta stredni nebo vyssi tridy je bohuzel mala. muzu tu zacit hanit lidem dvere z lamina jen proto ze kdyz te tuknu na bok to lamino te dokaze sejmout a prorezat te jako parek na grilu muzu pokracovat s tim ze hromada z vas ma plato jen polozeny a docela by mne zajimalo 15kg plato z mdf jak v rychlosti 90km za hodinu ti proleti vsema sedaskama a sejme te taky. muzu pokracovat nepridelanyma subama ktera ti pri havarce tim autem taky dokazi proletet a zabijet dalsich veci by se naslo. a tohle forum by melo byt o pokecu o rade ne o atakum vuci jinym a nekdy jsou ty ataky opravdu zbytecny. hadaval jsem se tu driv s tomasem ale vzdy to byla hadka o vecech technickych nepamatuji ze by jsme si tu vykladaly kdo je blbejsi a podobne vzdy se to drzelo v urovni debaty ne lincovani

Celica2.0GTI

Sem se nejak rozjel tak s chuti do mne asi tam budou i hrubky tak si to uzijte

Ice.Leo

Příspěvek od Ice.Leo »

Bob píše::lol: to sem čekal ta uvede to na správnou miru sem blb vpravopisu a tak to je mam i doklad zeškoli 8) ale mozek mě funguje natolik že nemusím se nadřazovat makám u aut už dlouho a sčistím svědomím mohu říčt že je uplně jedno jestli ke mě dojede crx polaku protože ja koukám pravě pot ten lak pot kopotu a ne jak nekteří! ale je to moje věc a pokut se tu někteří cití na soudce tak muže vnucovat svuj nazor :roll:
Máš štěstí,že ty auta u kterých děláš neumí číst. :idea:

pasaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasaťák »

Celico, není to tak hrozné, našel jsem jich jen pár :-), když neberu v potaz čárky v souvětích.. :-)
výprodejové a jiné akce na autohifi http://www.revilohifi.cz/produkty-v-akci/

email: jkarlovsky@revilohifi.cz
tel.: +420777003124

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

hele no já se stím čelickem...snad ještě skamrádím.... :)

Celica2.0GTI

thomaswilliams píše:hele no já se stím čelickem...snad ještě skamrádím.... :)
Ja ti taky nerikam tomasek woe tak mne aspon pis normalne :lol:

Bob

Ice.Leo

Příspěvek od Bob »

Ice.Leo 8) ktematu prosím :cry:

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“