Kua Rosťa...nemáš nahodou Verunku (174ps né li více) O co vám pořád jde ? je to normální auto za kterým se každý otáčí...což nechápu...auto s kterým nejde zahrabat ...ale jinak jsem se do něj zamiloval ....turbínka tlačí do sedaček aji na pětku ...a to je jenom sériových 150 poníků
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Jurisek16 píše:Kua Rosťa...nemáš nahodou Verunku (174ps né li více) O co vám pořád jde ? je to normální auto za kterým se každý otáčí...což chápu...auto s kterým nejde zahrabat ...ale jinak jsem se do něj zamiloval ....turbínka tlačí do sedaček aji na pětku ...a to je jenom sériových 150 poníků
...tak neřeknu...kdybys neměl tak tmavé okna...tak by se každý podíval a řekl si : "Takový mladý hajzl a má audi pyčo!A já starý chuj musím chodit pěšky!" ...nevím přoč všichni tak čumí...mno počkej jak budou čumět až uslyší...Heeeeeen..TSSSSSS!!!!...heeeeeen TSSSSSS!
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Dejv by folie karkulu pokazil si myslím...
a co se týče mého názoru, tak pan roman bude těžce nesouhlasit, ale passat by byl v té černé bez folii mnohem brutálnější...
ze vsech prednich bocnich oken jsem folii posundaval .... na vsech autech .
V noci jsem prez to skoro nevidel .... a jit sedet za to, ze nekoho v noci neuvidim ..... kuva to se mi dost nechce
Radsi at na me koukaji ... na me muzou jelikoz rikaji PYCZo taky stary chuj a jezdi w takovem pyczo aute ..... a pak tise dodavaji jen pro sebe Pyczo kurva co jsem ja udelal spatne pyczo, ze nemam taky takowy kchar a to jsem pyczo stejne stary jako on pyczo
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tomoking píše:ze vsech prednich bocnich oken jsem folii posundaval .... na vsech autech .
Radsi at na me koukaji ... na me muzou jelikoz rikaji PYCZo taky stary chuj a jezdi w takovem pyczo aute ..... a pak tise dodavaji jen pro sebe Pyczo kurva co jsem ja udelal spatne pyczo ze nemam taky takowy kchar ?
kosile tu vykrikujes jak by sis to tam nedal a sundat ty folie je otazka par minut jinak na stribrnem nebo svetlem aute se mi folie absolutne nelibi. A jsem rad ze je tam mam ne kvuli vzhledu ale kvuli toho ze to opravdu pomuze kdyz pere slunce z boku, staci kdyz otevru okno a vidim velky rozdil
remix píše:kosile tu vykrikujes jak by sis to tam nedal a sundat ty folie je otazka par minut jinak na stribrnem nebo svetlem aute se mi folie absolutne nelibi. A jsem rad ze je tam mam ne kvuli vzhledu ale kvuli toho ze to opravdu pomuze kdyz pere slunce z boku, staci kdyz otevru okno a vidim velky rozdil
mě se to nechce strhávat, až se to začne odloupávat, nebo to půjde do laku, tak pak to půjde pryč