když už kreslíš interier tak ho alespon dodelej nevidim napriklad druhou sedacku nebo protější okýnka a malinko mi tam chyby gumy kolem oken.. nebo si to nekde vysklil??
Petrli má zdatnou konkurenci . Nicméně furt mi něco říkalo, že na tom něco je, že z toho něco dýchá a pak jsem na to přišel - to je přesně styl, jakým kreslí auta Urban! Neexistence perspektivy, šišatá kola, výrazná černá linka. Jako karikatura je to povedné.
Tvarově se mi zdá, že jsi některé detaily nevystihl. Kola, poté brzdy v podběhu nemají správné natočení a nezapadají do trojrozměrného obrázku. A interiér jsi měl úplně vynechat, sedačka ještě zkousnout jde, ale ten volant jsi nemyslel vážně, že? Radši příště zatmav skla Jinak za snahu a odvahu to dát sem kde je plno kritiků
Tak já se neberu jako nějakej vétéčkář, kritiku přijímat umim a děkuju za ní.
Nekreslim pravidelně. Otázka černé linky - vim o tom, že by to bylo lepší bez ní, ale mě se s tim pracuje líp takto. Otázka 3D kokonalosti - některý věci vylezou prostě až když je už hotovo, nikoli v průběhu kreslení, proto se snažim si pomáhat tou černou linkou. Jinak jednobarevný obrázky se mi vždy lépe podaří, ale to mě neomlouvá.