Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
po praci bych moh.... co takhle pivko vecer? (jestli me zena pusti)
Ale líbí se mi, jak to dáš na podlahu a to podřadí klidně i o tři-čtyři rychlosti .. 

Zaslal: čt prosinec 27, 2007 10:45 am: Jeeje, jsem si ani nevsim
Vidim, ze jsme stejne nalazeni
Dneska jeste delam, ale kde bude mit T-Mobile signal, muzu jit s notebookem. Pripadne to nechat na zitrek a dat kousku klidne vic.

Live4Ride Syndicate
ok... to by slo 

Takze dnes, ci zitra? Pripadne dnes jen lehce a zitra muzem treba usporadat klasicky Kaplickovsky meeting 

Live4Ride Syndicate
spis zitra
Dan píše:spis dnes i zitra

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Mě se na te převodovce hlavně líbí to jak nekompromisně řadí ( teda u civilních aut ). Rychlosti tam padají rychle a přesně dle potřebymax3rx píše:Ale líbí se mi, jak to dáš na podlahu a to podřadí klidně i o tři-čtyři rychlosti ..
E36 - E46 - E92
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
ty radek a co ty sis poridil misto M3 

Absolutně nemám potuchy kdo jsi. Sice vím že se známe, ale ted opravdu nevím.wesly.TDI píše:ty radek a co ty sis poridil misto M3
M3 je fuč no a ted chodím pěšky. I když dneska jsme dostali na firmu novou dodávku tak ji mám do cca 2.1. 2008 k dispozici. Pažout expert 1,6 HDi....Fajne auto i když je na letních
E36 - E46 - E92
Tak bohuzel valim zitra na chatu. Na pivko se pripojim priste.
Live4Ride Syndicate
no ja taky....teda ne na chatu, ale na hory zajezdit...
se mi zdá že jsem tě viděl v ML 63 AMG . . . jako spolujezdec vedle taťkykosh píše:Absolutně nemám potuchy kdo jsi. Sice vím že se známe, ale ted opravdu nevím.wesly.TDI píše:ty radek a co ty sis poridil misto M3
M3 je fuč no a ted chodím pěšky. I když dneska jsme dostali na firmu novou dodávku tak ji mám do cca 2.1. 2008 k dispozici. Pažout expert 1,6 HDi....Fajne auto i když je na letních
je to možné? taková fajná RZ z fronty

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
je dneska srazik ?
tak ja prijedu .. Martin ty chodis jednou za 2 mesice
ja minuly tyden zrovna nemohl, jinak nevynechavam

možná se zastavím ale později ,uvidím jak mi to půjde musím něco udělat
Mimochodem, nevite, jestli neexistuje v Karvine nejaky Drink&Drive? Proste si na akci prijedete svym, pijete a pak zavolate sluzbu, prijedou dva manici a odvezou vas domu svym. Ceny priblizne stejne, jako taxi. V Brne velmi oblibene.
Live4Ride Syndicate
to tu ještě nedorazilo,ale jinač máme všeSly píše:Mimochodem, nevite, jestli neexistuje v Karvine nejaky Drink&Drive? Proste si na akci prijedete svym, pijete a pak zavolate sluzbu, prijedou dva manici a odvezou vas domu svym. Ceny priblizne stejne, jako taxi. V Brne velmi oblibene.

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Je to dosr prakticke. Ptam se kvuli Silvestra. Nejsem si jisty, ze ve Stonave maji taxiky 

Live4Ride Syndicate
myslím že to zajdeš pěškySly píše:Je to dosr prakticke. Ptam se kvuli Silvestra. Nejsem si jisty, ze ve Stonave maji taxiky

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

ve stonave jsem to jeste nemusel pouzit, ale v ostrave to je taky 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
roman a ty ze bydlis v karvine....bracha tuhle sluzbu pouziva pravidelne. auto mu odvezou pred barak a za smesne love