Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
lepsi motor s chlupama, nez chlupatej s radaremMike Mad píše:vaca> chlupatej motorja z toho furt nemuzu
Jo da ale chvili trva než se to naučiš dobře takže kdyby jsis něco dělal sam tak to asi nebude ono...mildatuning píše:Jak se flockuje..? driv jsem si myslel ze se predmet potre lepidlem a na to se prilepi potahova latka... ale pak jsem nekde cetl ze se to natre lepidlem a pomoci elektrostatiky se tam chytaji castice latky a vytvori se tim tak ten povrch... Da se to delat i v domacich podminkach? diky
pridavam se take ke spokojenym zakaznikum pana Zidlickeho, nechaval jsem si flockovat zadni plato, ktere i vyspravil, protoze bylo cele omlacene a ve velmi spatnem stavu a za cele toto + flock z obou stran 700,-gismo píše:Tak prihodim odkaz. http://flockovani.com. Moje dojmy. Velmi dobra komunikace a ochota. Je to kousek od Prahy. Cenove velmi dobre. Je akorat potreba privest dily demontovane z auta (nebo po domluve muze zaridit demontaz v blizkem servisu) - u me byl potrebnej akorat velkej dil palubky, kterej sem nevedel jak demontovat. Po zkusenosti s mym autem tam asi uz moc nikomu nedovoli nechat auto. Mam diky tomu nove predni okno- pri bource mi na okno spadla vetev a pavoucek od kaminku se rozrostl pres cely okno, takze na jeho naklady se dalo nove. Kdyz jsem s nim mluvil, tak neni problem poflockovat jakykoliv dil. Jelikoz flockuje pro velke firmy, tak ma pro jedince velmi priznive ceny.
Kdyztak tady par fotek meho auto s flockem (nekteri uz mozna znaji) - na zivo mozno videt skoro kazdy den v Tesco Stodulky.
Kazdy calounik ma ve sve dilne vzorniky latky. Nabehni tam, vem si vzorniky, osahej je a vyber odstin, pak si to u nej objednej. Sam si vyber, co tobe se bude libit a bude to pro tebe prakticky.Dejv píše:AdieuD: Prosím tě, kde jsi kupovala alcantru?a jak se sní pracuje? jestli znáš audio látku tak porovnání s ní...jestli se tvaruje líp, hůř atd
předem děkuji za jakékoliv informace
kdyžtak SZ nebo mail dejv01@seznam.cz
videla jsem to na fotce, krasna zebra, ve stylu jako mel Burak audinu, jen s jinym vzorem. Cenu nereknu, musis se optatVelbloud píše:AdieuD děkuju moc ;o) a nevíš náhodou kde bych našel fotky této látky?? a cenník?? než mu budu volat??
Bloud ala zebra ne ;o) - jen bych chtěl něco na strop... a zebra mě opravdu láká ;o))))