Takhle vypadalo, když jsem si ho pořídila:

Momentálně je ve fázi přípravy na nový lak,došlo k zahlazení prolysů dokola karoserie a odstranění znaků VW.
Přední a zadní nárazník bude taktéž zahlazen,ať vozidlo budí dojem čistého vzhledu.

Moderátor: Dave0401
změny?-každopadně alu,maska bez znakua vše hladké,ted už na autě není ani ten žlabek co jde na tom lupu dobře vidět dokola auta....no a snad podvozek....F.l.a.n.e.l. píše:ty woeto mělo špatný lak? jaká barva (metla) půjde? co jsou ještě plánované změny?
Lůsofe ?felda píše:změny?-každopadně alu,maska bez znakua vše hladké,ted už na autě není ani ten žlabek co jde na tom lupu dobře vidět dokola auta....no a snad podvozek....F.l.a.n.e.l. píše:ty woeto mělo špatný lak? jaká barva (metla) půjde? co jsou ještě plánované změny?
barva se stale řeší,něco je vybrano,ale včera to ještě mělo být černé.....uvažovalo se taky o smetanové,a nakonec to bude uplně jiné
zbožňáček píše:...no něco si vyberu... a až budu vědět,že přijedeš na sraz,tak si vezmu nějaké tričko s výstřihem,ať tu pak nemusíme řešit moje pohlaví...MartinTDi píše:ještě že tak ,protože ta barva je tak navybírej pořádně synu
...téma jsem založila já,reaguje felda,chápu tvůj zmatekMartinTDi píše:zbožňáček píše:...no něco si vyberu... a až budu vědět,že přijedeš na sraz,tak si vezmu nějaké tričko s výstřihem,ať tu pak nemusíme řešit moje pohlaví...MartinTDi píše:ještě že tak ,protože ta barva je tak navybírej pořádně synu
omlouvám se jsem si tě splet s Romanem,myslel jsem že to psal on
. Nemusíš mi nic dokazovat vím že máš vše na svém místě a to ze vším všudy
![]()
myslím že jsme oba dobře orientovaníDave0401 píše:sexualne???![]()
Já myslel že "stromeček" s nějakým tím pěkným chlapem..zbožňáček píše:no jeden melounový v lupu asi viset budeJouiCZ píše:viz pár příspěvků výše![]()
JJ sroměčky taky nemusím.. ale někdy to dobře pak voní.. v jednom filmu jsem viděl,že mel na zrcátku 3miiony a 569 tisíc stomečků.. čílený a skoro všechny stejný