Moderátor: Dave0401
Daněku: ty kola jsou na prodej na VW clubu za cca 8000kč, stojí na černé G2 v ostravě. vedle rudné (za autosalonem Peugeot - naproti impexty je vrakáč VW a jiných, a tam to mají)Jurisek16 píše:...ty kolesa tu někde ukazoval Flanel na tom GII co stojí někde v té Ově...ni ?
máš recht předsedoDan píše:11x15" flanelo... asi to dám zpet na zem. taky mi připadá derby vysoké
To by jako narval 11x15" na toho malého Derbííka jo ?F.l.a.n.e.l. píše:máš recht předsedoDan píše:11x15" flanelo... asi to dám zpet na zem. taky mi připadá derby vysoké
![]()
![]()
Ja chtel jen pomoct... ale koukam ze sem si to mel radeji rozmyslet a mlcet....F.l.a.n.e.l. píše:Už jsem mu psal ty einsteinejen pochybuju že odepíše, tak jsem to hodil pro jistotu tady. doufám že jsem tě tím moc nepohoršil
Typl bych to na team dynamics.. podle středové krytky
Fakt neJouiCZ píše: Typl bych to na team dynamics.. podle středové krytky
jo jo...felda píše:myslím že 19náctky
1117 Rubrika: Prodámremix píše:ty kola byli jeden cas na www.kvalitka.cz .... a jsou to smoory moc fajnove kolca
ale na prodej nejsou..
jsou to TSW RIP a jsou za peknou cenu.....felda píše:myslím že 19náctkyF.l.a.n.e.l. píše:nevíte pls někdo, co je to za kola???
[/img]
no aby se pak nesmál třeba felda,když budeš po dvaceti tisících km měnit ramenaF.l.a.n.e.l. píše:
PS: mimochodem už jsem v kontaktu s majitelem tak uvidíme jak dopadne jednání. že bych se pak třeba přijel feldovi vysmát, že má malé kola na passatku(joke;-) )