patax píše:milosh píše:Tak jsem trosku patral, jak je mozny kdyz Maca vedl jeste dnes dopoledne ze najednou vede seat a vida....
http://www.seat-forum.cz//viewtopic.php?t=9584
To je trosku nekala soutez ne? takze uz nam asi soutezi jen ty baworaci...
Nevím co je špatného na podpoře kamarádů nebo chceš říct, že ostatním kamarádi nepomáhaj? Také nevím proč je ta soutěž na 14 dní když už je Ti po jednom dnu jasné kdo má být vítěz. Pátral jsi snad také po tom kdo hlasoval pro Mácu? Je snad někde napsáno, že nemůžou hlasovat kamarádi? Bavoráci tu také vyzívají ke spojení se proti Cupře a to Ti nevadí? Očerňuješ mě tu i když jsem žádná pravidla neporušil!!! Naopak Ty jsi porušil pravidla nezávislého administrátora. Když si nepřeješ, aby vyhrála Cupra, tak jsi ji tam vůbec neměl dávat. Lobismus je zcela normální věc. Sám teď lobuješ za BMW, tak když nedokážeš být nezávislý, tak tu soutěž nepořádej. Tvůj příspěvek naopak považuji za hrubé ovlivnění soutěže!!!

hosi nehadejte se

jinak ja s cestnym svedomim muzu rict ze sem za svoje auto nikde"neloboval" a je mi to jedno jestli vyhraju, nebo ne, je to spis pro srandu,ne? proste milosi udelaj to tak, ze das na jeden tejden na plochu seata, na jeden tejden kvidase s bawem a na jeden tejden me, at maji klidi na foru klid a nemusi se resit nejaky blbosti kdo komu dal a kdo ne

ja se spis zameruju na ty reakce lidi a je to zajimavy, ze se hadaji porat jen jedni a ti sami a resi se porat stejny hovadiny

jinak proste kazdej at hlasuje podle sebe a nenechava se ovlivnit kecama ostatnich, proste ja se priznam, ze se mi taky libi leon, kvidasovo bawo ma taky neco do sebe a az mu vyrostou ty kola co na tom ma ted, tak to bude bomba a to moje se mi uz zase tak moc nelibi

pac v nem jezdim kazdej den do prace a uz mi porijde okoukany

ale hlas sem dal stejne sobe