Moderátor: Eiffel
To už je snad teď jedno. Odsouzen, ukřižován jednou skupinou lidíFáboš píše:ty si myslíš že tvý jednání je správný? (ptám se tě už po několikáté)patax píše:Miloshi, na admina jseš docela aktivní. Nějak se ten problém snažíš zvětšovat co to dá. To aby si další účastníci dali pozor když se Ti znelíbí
a máme soudit opačně podle čeho???? nemyslíš, že nám stačí vaše diskuze na SF????patax píše:To už je snad teď jedno. Odsouzen, ukřižován jednou skupinou lidíFáboš píše:ty si myslíš že tvý jednání je správný? (ptám se tě už po několikáté)patax píše:Miloshi, na admina jseš docela aktivní. Nějak se ten problém snažíš zvětšovat co to dá. To aby si další účastníci dali pozor když se Ti znelíbí
Mi si kopnout nepotřebujeme. Pro tebe je dost velkej trest to, že musíš jezdit cuprou, kterou porazil starej baworákwaci píše:patax píše:Nevím co je nečestného na tom, že mi pár kamarádů poslalo hlas. Mě spíš připadá nečestné, že se Milosh choval jako STBák, který vykonstruoval kauzu proti někomu kdo ohrozil jeho favorita. Mezi bavoráky samozřejmě najde zastánce, kteří si rádi kopnou do hajzla s Cuprou. Teď už mě můžeš smazat, protože po Tvém zásahu už nemá smysl, abych tady na sebe nechal plivat. Teď už to není o autech, ale o boji "Dobra se zlem"!
to je slovo chlapapatax píše:waci píše:Mi si kopnout nepotřebujeme. Pro tebe je dost velkej trest to, že musíš jezdit cuprou, kterou porazil starej baworákpatax píše:Nevím co je nečestného na tom, že mi pár kamarádů poslalo hlas. Mě spíš připadá nečestné, že se Milosh choval jako STBák, který vykonstruoval kauzu proti někomu kdo ohrozil jeho favorita. Mezi bavoráky samozřejmě najde zastánce, kteří si rádi kopnou do hajzla s Cuprou. Teď už mě můžeš smazat, protože po Tvém zásahu už nemá smysl, abych tady na sebe nechal plivat. Teď už to není o autech, ale o boji "Dobra se zlem"!![]()
Ten bavorák je sice starej, ale libovka a Ty se hlavně nauč pravopis když chceš dělat chytrýho
tak se priste zkus nastartovat tady, aspon v pondeli 1x za 14dnifuzzyi píše:většinou ani nevím kdo AUTO TÝDNE vyhraje, přiznávám se že startuji adresou index.php
milosh píše:Kdo se chce pobavit tak sem
http://www.seat-forum.cz//viewtopic.php ... c&start=75
Jinak k panu velevazenemu majiteli nejrychlejsiho auta v Praze, me je uplne jedno jakou ma kdo znacku ale kdyz to o tobe pisou ze loudis o hlasy nejen na TF ale i jinde to uz je fakt ubohy, vypadas ze uz jsi dospelej chlap, kdyz toto delal Speedy TCT kdyz mu bylo 18 to chapu, ale tobe je urcite nejmin 2x tolik a mozna o kus vic tak bys mohl mit rozum.
Brecis tady jak maly dite kterymu nekdo sebere hracku, pripadne spis rekl bych nepochvali. A asi budes i trosku vztahovacnej ne?
A fakt nam napis zda jsi podnikatel nebo ne, pokud to neni tajny, aby si na tebe dali lidi pozor protoze jednani jaky mas tady se nebude moc lisit od realneho zivota...
KOUKEJTE MI POSLAT BODY NA MOJE.AUTO.CZ.... MAM TAM OBE AUTA...Rudi píše:vlezte si na web "moje.auto.cz" , napište malou recenzi, naházejte fotky a proste všude o podporu, aby jste byli prvníííí
kde je logan?bleach píše:ja az si sem dam auto, tak to postnu na dieselpower a skoda.home, bez legrace. milosi beres octy v lehkym tunyngu?
Aby tomu zmrdovi neschorelo autoAt mi rekne do oci ze nekala soutez, chci vedet u tech dementu z BMW co maj misto mozku sestej valec jak si sami neposilaj hlasy.. A co se jinneho tyce tak mi verte ze Ti kokoti si taky posilaj sami hlasy.. Tak at drzi pisk picus, nebo at to rekne na nejakym srazu do oci.. nebo lip.. na SPRINTU
s loganem se da driftovat? neni to to auto, co se pri losim testu skoro kutali pres boudu?bleach píše:logana ma tata a od ty doby co me videl s nim driftovat mi ho nepujcuje