Kolik das? No jelikoz ta atina co chci stoji buraryan69 píše:kolik za ní? budu teď s kládat comp a chtěl jsem tam vrznout 2600XT s pasivem, pač než se přes práci dostanu k nějakýmu hraní, tak to bude min. půl roku, takže kupovat teď (sic výhodnou) 8800 bo 3870 je pro mně zbytečný, protože za půl roku to zas bude všechno jinak a jak jsem řekl, dřív to stejně nevyužiju, takže ta 7600 by mi bohatě stačila.milosh píše:dekujited uz jen prodat moji MSI 7600 GT silent
Nový PC
Moderátor: Rudi
Re: Nový PC
3850 s pasivem by se mi taky líbila, ale cena je přemrštěná na 3850.. ale pak poreferuj jak topí.milosh píše:Kolik das? No jelikoz ta atina co chci stoji buraryan69 píše:kolik za ní? budu teď s kládat comp a chtěl jsem tam vrznout 2600XT s pasivem, pač než se přes práci dostanu k nějakýmu hraní, tak to bude min. půl roku, takže kupovat teď (sic výhodnou) 8800 bo 3870 je pro mně zbytečný, protože za půl roku to zas bude všechno jinak a jak jsem řekl, dřív to stejně nevyužiju, takže ta 7600 by mi bohatě stačila.milosh píše:dekujited uz jen prodat moji MSI 7600 GT silent
dám málo, protože stejně asi půjdu do 2600XT Ultimate
ale tak řekni kolik za ní chceš a uvidíme, třeba se dohodnem
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
ja ji tak nutne prodat nechci, stejne uz skoro neparim a tichy pc je pro me priorita 
Tak kup klasiku 3850 jako já ( cca 3800Kč s 512MB) a dej na ní pořádný pasiv.milosh píše:ja ji tak nutne prodat nechci, stejne uz skoro neparim a tichy pc je pro me priorita
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
hale Anděli kde nakupuješ? budu si taky skládat komp a docela by mi zajímalo, kde jsi sehnal ty komponenty za tak levný ceny 
98' Peugeot 306XT 1,8 16V driver
fan of japan sport cars
fan of japan sport cars
Zajdi si na živnostenský úřad a začni podnikat.yarina píše:hale Anděli kde nakupuješ? budu si taky skládat komp a docela by mi zajímalo, kde jsi sehnal ty komponenty za tak levný ceny
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw