SUZUKI SWIFT r.v. 99 music
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
SUZUKI SWIFT r.v. 99 music
Chci se poptat jestli někdo neví jaký jsou ve swiftovy průměry repráku vepředu v palubce, potřeboval bych je asi vyměnit. děkuji
je to ten swift stou skosenou zadní částí 3dv.
je to ten swift stou skosenou zadní částí 3dv.
Re: SUZUKI SWIFT r.v. 99 music
ty, nejspis to budou nejaky 13ky... Kazdopadne pokud muzu doporucit, tak vymenit za 16ky kompa a mas klid...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
no jestli spis nemysli primo v palubce u me taky byli repraky v palubce a ve dverich nic a tam byl prumer o dost mensi ,spis takovy vetsi vyskac ,takze byh spis doporucil udelat repra do prednich dveri i kdyz je s tim docela dost praceGoldies píše:ty, nejspis to budou nejaky 13ky... Kazdopadne pokud muzu doporucit, tak vymenit za 16ky kompa a mas klid...
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
A já si myslím, že jsou tam desítky.
- Přílohy
-
- AX100.jpg (51.06 KiB) Zobrazeno 1467 x
Ale mohly by jste se dohodnout jaký tam jsou! do dveří se mi nechce dělat díra ale třeba časem jo ale v tý palubce dole je chci vyměnit určitě a do kufru dát aktivní tubu tak 300-500w třeba i starší, kdyby někdo věděl at dá vědět. Onondra@seznam.cz a když tak potom do dveří dám nějaký repráky taky ale na ně budu taky potřebovat zesík ale to až časem.
tak mi porad te.
tak mi porad te.
tak změř ten reprák a budeš mít největší jistotu ,ale co si myslim já ,že pokud tam budeš mít nějakou silnější woofer ,tak ti tyhle repráčky určitě stačit nebudou , protože vůbec nehrajou a ty basy je snadno přehluší,měl jsem je v autě taky a taky hned druhý den jsem si už dělal díry do dveří 

Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
- Celica2.0GTI
kamos prekopaval swifta taky do dveri protoze investovat do repro do palubky neni nijak rentabilni
Áááále prosím vás, z desítek doplněných wooferem jde udělat skvělá muzika. Jen to dá trochu práce a stojí to nějakou tu kačku. Troufnu si tak udělat lepší muziku než má 90% podobně postižených.