Jak na správně přichycení neonů

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
cigihej

Jak na správně přichycení neonů

Příspěvek od cigihej »

chci se zeptat jak správně přidělat neony pod auto....mám na mysli aby díry na šroubky nezačaly rezivět...jestli se to nějak ošetřuje nebo s tim nejsou problémy...díky moc

NiMMiC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiMMiC »

Zdravim, ja mam celou listu na silikonu a drzi to ;)
EVERBODY LIES

Škoda Felicia 00' 1,3MPi - daily car
Aprilia RSV 1000 02' - for fun > Ducati M900i.e. (NA PRODEJ)
Husaberg FE 450e - žiju svůj sen
+ Hyundai H100 - nesmrtelný pracant a služebník (NA PRODEJ) > Fiat Ducato maxi 2.8D

MComb

Příspěvek od MComb »

Měl jsem na autě neony 2 roky a auto bylo nonstop v provozu tudíž i v zimě každý den a žádný problém se šroubky nebo zrezivěním nebyl. Záleží taky v jakém stavu máš auto. Pokud chceš mít klid natři ty šroubky silikonem nebo gumou na podběhy. Ale osobně už bych do neonů něšel. Určitě ne u auta na dení ježdění.

cigihej

Příspěvek od cigihej »

MComb píše:Měl jsem na autě neony 2 roky a auto bylo nonstop v provozu tudíž i v zimě každý den a žádný problém se šroubky nebo zrezivěním nebyl. Záleží taky v jakém stavu máš auto. Pokud chceš mít klid natři ty šroubky silikonem nebo gumou na podběhy. Ale osobně už bych do neonů něšel. Určitě ne u auta na dení ježdění.
jj to sem taky slyšet natřít je tim silikonem tak jsem se chtěl jen ujistit a normál neony by jsem tam taky nedal....tam dám ledkový...jinak dík

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“