presne tak.. WEP a MAC filtering je minimalni potrebny zabezpeceni..iwi píše:Můžeš udělat kombinaci několika zabezpečení, ideálně 128itové šifrování pomocí WEP klíče a filtrování povolených MAC adres

Moderátor: Rudi
no my máme taky hodný sousedy, ale choděj kolem nás učni na elektro nahoru, tak nikdy nevíšMarda106 píše:tak tak presne jak pisou hosi taky to tak mam WEP plus MAC a nikdo to nenaboural ale to bude asi tim ze tu sou takovy lidi co by to ani nedelaly
byli casy kdy i ja mel doma nezabezpecenej bezdrat a s dobrym vyzarovanim ale pak mi nejaci dacani zacaly stahovat na moje konto tak jsem to zabezpecil a tim padem i takovy kteri si potrebujou jen prohlidnout maily maji smolika.....Beaver píše:Lidi co si zabezpecujou WiFi me silne stvou, protoze si potrebuju obcas kouknout na email (radove par stovek kB) a vsude sama zabezpecena infrastruktura
jj, je to přesně tak jak píšeš a tam byla ta chyba, díkyvagi píše:predpokladam, ze 192.168.100.252 je ip toho routeru, ze? tak v tom pripade musis na kompu nastavit treba 192.168.100.1 a do browseru napsat tu 192.168.100.252 a pujde to
zkus to nakreslit v malovani, nejak se v tom nevyznamspodli píše:mám taky wifinu a donedávna my všechno chodilo jak mělo měl jsem jí řešenou od telefonu rozdvojkou přímo do routeru, no jenom že teď jsem přešel od radiokomunikací k o2 a ty my dali ňákej jejich router kterej umí tv takže adsl jde přímo do něj a zněj mám vyvedenej kabel do wifiny jenomže tímhle řešením my funguje jenom 1comp 2. ne, nevíte jak bych zprovoznil oba díky
pokud to predtim fungovalo, tak to nejspis routovat umiMarda106 píše:No vicemene z toho popisu co tu pises to vypada jako by ten router vlastne nebyl nastavenej v rezimu router nektery wifi routery totiz maji i jen klasicky AP rezim kdy jen propousti adresu dal bezdratove... co to je za to WIFI zarizeni?? nejake oznaceni a vyrobce