I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Berry píše:Tak u toho prodejce Fer./Mas. to bude pecka ale o tom neni tohle je fakt pro fandy a musi to teda jet pekelne jen jaky je to rok, ja jsem videl i nejakou novejsi verzi
Heh kdyz to tady vidim tak jsem se v tom vozil... A nejede to zle... Ale vubec jsem necekal ze ty turba budou v intosi tak slyset.... Melo to perfektni zvuk.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Berry píše:Tak u toho prodejce Fer./Mas. to bude pecka ale o tom neni tohle je fakt pro fandy a musi to teda jet pekelne jen jaky je to rok, ja jsem videl i nejakou novejsi verzi
Heh kdyz to tady vidim tak jsem se v tom vozil... A nejede to zle... Ale vubec jsem necekal ze ty turba budou v intosi tak slyset.... Melo to perfektni zvuk.
Zrovna dneska jsem přemlouval tátu ať si to koupí místo laguny ... nevíš jaký jsou ceny ND a jak je to s poruchovostí???
Zrovna dneska jsem přemlouval tátu ať si to koupí místo laguny ... nevíš jaký jsou ceny ND a jak je to s poruchovostí???
No hele vzdycky kdyz ma nekdo dotaz na dily tak koukam do druhovyroby a Maserati bohuzel. A poruchovost vubec netusim. S tim se jezdi do servisu takze..........
Zemi píše:
No hele vzdycky kdyz ma nekdo dotaz na dily tak koukam do druhovyroby a Maserati bohuzel. A poruchovost vubec netusim. S tim se jezdi do servisu takze..........
a sakra tak to bude asi dost mastný ... škoda todle autíčko se mi líbí už hodně dlouho
5500 mořná točej ty usraný šikmovoký hovnohovno kivyky, poctivoj francoj cár točej sedm a půl dneska sem v tom vozil maminku a málem mě urvala to spolujezdcoj držátko jo a merdky není to 1000kg, ale 950kg.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
kujon píše:5500 mořná točej ty usraný šikmovoký hovnohovno kivyky, poctivoj francoj cár točej sedm a půl dneska sem v tom vozil maminku a málem mě urvala to spolujezdcoj držátko jo a merdky není to 1000kg, ale 950kg.
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
kujon píše:5500 mořná točej ty usraný šikmovoký hovnohovno kivyky, poctivoj francoj cár točej sedm a půl dneska sem v tom vozil maminku a málem mě urvala to spolujezdcoj držátko jo a merdky není to 1000kg, ale 950kg.
taky jak sem poprve vezl maminu v GTicku(sedela vzadu), tak byla namackana na okynku a pred ocima ruce
Jen doplněk. PS != HP. 1PS = 0.985HP. 1kW = 1.36PS. 1kW = 1.34HP. Běžně se to ale zaměňuje. Ale pak se někdy lidi diví, proč má třeba CTR v UK 197 koní a na kontinetu 200.
Ondras píše:Jen doplněk. PS != HP. 1PS = 0.985HP. 1kW = 1.36PS. 1kW = 1.34HP. Běžně se to ale zaměňuje. Ale pak se někdy lidi diví, proč má třeba CTR v UK 197 koní a na kontinetu 200.
Radsi jsem to sem ani nepsal aby nebyla zbytecna panika.