Virtcars ohlásil konec :(

Tuningové úpravy na PC.
spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

Mr.Bean píše:A co nejaky detaily??? Boy se rozhodl to obnovit nebo to prevzal nekdo jinej??? Bude tam vsechno co na starych virtech nebo se jede s cistym papirem bez znamky historie??? Kazdopadne od doby kdy VC zaniklo sem s VT prestal a uz asi ani nezacnu a neocekaval bych, ze VC bude mit ted nejakej extra uspech, kazdopadne se tam ale obcas kouknu, takze me to zajima...
Zatím nejsou boy mi zdělil že bude virtcars jelikož byl nemocný tak až teď věřím tomu že kdyby nebyl nemocen tak virt už jede dávno... víc podrobností nevím.. já osobně se možná vrátím k upravám uvidíme podle lidí :wink: ale klidně budu kritik ostatně v poslední době jsem tam nic jinýho nedělal :lol:

Mr.Bean

Příspěvek od Mr.Bean »

spyker píše:
Mr.Bean píše:A co nejaky detaily??? Boy se rozhodl to obnovit nebo to prevzal nekdo jinej??? Bude tam vsechno co na starych virtech nebo se jede s cistym papirem bez znamky historie??? Kazdopadne od doby kdy VC zaniklo sem s VT prestal a uz asi ani nezacnu a neocekaval bych, ze VC bude mit ted nejakej extra uspech, kazdopadne se tam ale obcas kouknu, takze me to zajima...
Zatím nejsou boy mi zdělil že bude virtcars jelikož byl nemocný tak až teď věřím tomu že kdyby nebyl nemocen tak virt už jede dávno... víc podrobností nevím.. já osobně se možná vrátím k upravám uvidíme podle lidí :wink: ale klidně budu kritik ostatně v poslední době jsem tam nic jinýho nedělal :lol:
Na kritiku si taky nejakej cas urco najdu. :lol: A jelikoz sem na virtcars chodil temer od jejich zacatku, tak tam jeste nejakej cas vydrzim, ale uz neni tolik casu...
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

podle meho zkromneho nazoru se uz nikdy virty nezvednou tam kde zacinali , kde byli ... ta parta lidi to byla pecka pak spousta lidi odeslo kvuli tomu ze se to zaclo srat a nasli si jiny mista ... je to skoda , stacila trocha snahy ...
Stilyng objemem nenahradýš

Kód: Vybrat vše

www.strasse.cz - oblečení s autotématikou

Hemi.cz

Příspěvek od Hemi.cz »

Přesně tak kroci,já osobně budu hodně zvažovat,jestli se tam vrátit...příjde mi to asi zbytečný,protože nevím,kdy se zas někdo nasere a zruší to..tak proč tam vkládat :roll:

Mr.Bean

Příspěvek od Mr.Bean »

Kroci: 8) To je receny naprosto presne... a je to velka skoda.
Nicmene urcite tam aspon parkrat kouknu, kdyz se budu hodne nudit...
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

nebýt spamerů tak virt jede dál :wink:

Šubi
Kontaktovat uživatele:

Re: Virtcars ohlásil konec :(

Příspěvek od Šubi »

to jak to bývalo na VC kdysi je pryč a tam už se to podle mě nevrátí
VC jelo parádně ale pak byl problém s výpadkama, pak bylo mrtvé a po obnovení už to nebylo to ono
Na staré virtcars mám dobré vzpomínky, ale asi už se nijak aktivně účastnit nebudu

Odpovědět

Zpět na „Virtual Tuning - VT“