Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
von to má čistý a jede s tim do myčky 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
nejed to umejt kdyz je program myti za 39kc

Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

tak to je jináShelby píše:nejed to umejt kdyz je program myti za 39kc![]()
![]()

asi velikej nákup
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
hohohoooo, no vypadá to gut, sakra;)
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vypadalo by to gut kdyby to tak bylo voe ale tohle je bohužel jenom VT a moje zbožný přání toť vše hehekujon píše:hohohoooo, no vypadá to gut, sakra;)

Nicméně podvozek už je objednanej tak sem zvědavej jak to pak bude vypadat live

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
A já si hned myslel jestli von to chňort nenačrtal v malováníTommy1978 píše:Vypadalo by to gut kdyby to tak bylo voe ale tohle je bohužel jenom VT a moje zbožný přání toť vše hehekujon píše:hohohoooo, no vypadá to gut, sakra;)![]()
![]()
Nicméně podvozek už je objednanej tak sem zvědavej jak to pak bude vypadat live![]()

- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
EE to je speciál na přání od mistra Foga ale takhle na zemi to asi nikdy nebude bo bych se z Agipu ani nehnulkujon píše:A já si hned myslel jestli von to chňort nenačrtal v malováníTommy1978 píše:Vypadalo by to gut kdyby to tak bylo voe ale tohle je bohužel jenom VT a moje zbožný přání toť vše hehekujon píše:hohohoooo, no vypadá to gut, sakra;)![]()
![]()
Nicméně podvozek už je objednanej tak sem zvědavej jak to pak bude vypadat live![]()
No tak ať to takhle dopadne

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Neřikej že by ti to vadiloTommy1978 píše: bo bych se z Agipu ani nehnul![]()

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
teď to složený vypadá fakt jak přeložený, možná by to chtělo ještě větší kola 

VW - Very Wonderful
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
co je pod kapotou nemeni nic na tom, ze je to megan f stajlinguTermik píše:1) není to sériový 2.0GReddy píše:dyt to mas napsany v podpisu tak asi viTermik píše: Když nevíš co je pod kapotou tak drž radši hubu![]()
2) je to Bleach takže s tím podpisem nevim nevim![]()

Neni to seriovy 2.0? A kolik to ma po tech upravach? Alespon 115kw? Ale presto jsou 1.6ky, ktery tohle auto s prehledem spraskaj

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
koukám, že moc nevíš, kolik uprávy přidávajBordel píše:co je pod kapotou nemeni nic na tom, ze je to megan f stajlinguTermik píše:1) není to sériový 2.0GReddy píše: dyt to mas napsany v podpisu tak asi vi![]()
nebo snad ano?
Neni to seriovy 2.0? A kolik to ma po tech upravach? Alespon 115kw? Ale presto jsou 1.6ky, ktery tohle auto s prehledem spraskaj:smich:

viewtopic.php?p=1308498#1308498filtr pridava 2-4kone zalezi na vyrobci,katalyzator az 10kobyl a vejfuk ti da od 10 a vic zase podle toho jakyho vyrobce zvolis!!!
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
myslíš takový ty rozpadajácí se motokáry se zvukem jak vrtačka od extolu v kterejch si musís vystrčit nohy z oken aby ses tam vešel?Bordel píše:co je pod kapotou nemeni nic na tom, ze je to megan f stajlinguTermik píše:1) není to sériový 2.0GReddy píše: dyt to mas napsany v podpisu tak asi vi![]()
nebo snad ano?
Neni to seriovy 2.0? A kolik to ma po tech upravach? Alespon 115kw? Ale presto jsou 1.6ky, ktery tohle auto s prehledem spraskaj:smich:

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nechci větší kola 17" sou akorátRudi píše:teď to složený vypadá fakt jak přeložený, možná by to chtělo ještě větší kola

A jinak v reálu by to mělo vypadat asi takhle + budou dolakovaný všechny ty spodky

nechtelo by to nejak podlozky? 

Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
tak to byla teda smrtelná urážka... hondě kyvykFazeey píše:myslíš takový ty rozpadajácí se motokáry se zvukem jak vrtačka od extolu v kterejch si musís vystrčit nohy z oken aby ses tam vešel?Bordel píše:co je pod kapotou nemeni nic na tom, ze je to megan f stajlinguTermik píše: 1) není to sériový 2.0![]()
nebo snad ano?

- krulis
- Kontaktovat uživatele:
tommy jak se jmenovat tvoje kola ?
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
snížený to vypadá luxusně
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co stojí ta CTR maska?wuf píše:Naka rejze na plechu...
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
Sem cekal, kdo se ozve, vysvetlim Ti, proc tam ona "uzasna" cz je. auto jsem koupi v temer stavu auta ze salonu, jenze to bych nesmel bydlet v cechach. Hned po 14ti! dnech co mi auto stalo na parkingu u prace mi nekdo celej zadek naboril tak, ze je pod tou CZ cca 3cm dira, upadanej lak, ze to skoro ani ta CZ nezakryla. Dal je upadlej lak tesne pod tou listou (de to videt na fotce) a celejlak od cz k vrchu je popraskanej, naraznik byl na boku vylitlej a vylamanej z uchytu, lista vyjeta ven atd... ale na to uz seru, tak jako seru na to to za cca 9tis opravovat aby mi to zase nejaka pica zborila. Sorry za to, ze jsem sprostej, ale takovyhle zmrdi, co tam nedaj ani "sorry" za sterac a normalne se stazenou prdeli jestli je nekdo nevidel odjedou patri nakopat do tlamy! Se dycky tak aseru kdyz si na to vzpomenu. Takze ta CZ bylo asi jedine nejlepsi a nejlevnejsi reseni, jak ten lak prozatim zpevnit a zakryt to misto nez mi to dalsi pica narve a verim, ze se to ve state kretenu stane.MComb píše:Ty se bojíš sedět vevnitř? jo a ta CZ fakt úžasná
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí