:-D jen tak pro info
:-D jen tak pro info
tak jen tak pro info jsem si dneska udělal druhou zkoušku ze dvou, takže až do června ke státnicím hawai a začne se makat na autě... 

Re: :-D jen tak pro info
tak to gratulace...a doufám, že sem budeš průběžně házet nějaké fotečky 

Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
to si piš, že budou fotečky... ale jen nenápadné...P@wel píše:tak to gratulace...a doufám, že sem budeš průběžně házet nějaké fotečky

já bych jí to naučil, ale to by musela prodlužovat studium, takže by Ti dělala stresy ještě o rok déle...ryan69 píše:ty ve, nechcete někdo naučit Carol jak se to dělá? dvě zkoušky ze dvou? ta už má chudinečka letos 321. zkoušku z 415 a stresy bude mít i napřesrok státnice nestátnice![]()
![]()
ježiš my v tom TCL budem až na pár úředně hloupejch všichni samej diplom

No jasně, v červnu by měly bejt celkem 3 diplomy - Pawel, Rowan a já (to bude kalbička... ehm, že by na Karcoolce?)
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Nic prodlužovat nehodlám...aspoň co se studia na naší slavné UPCE týče...dakty píše:já bych jí to naučil, ale to by musela prodlužovat studium, takže by Ti dělala stresy ještě o rok déle...ryan69 píše:ty ve, nechcete někdo naučit Carol jak se to dělá? dvě zkoušky ze dvou? ta už má chudinečka letos 321. zkoušku z 415 a stresy bude mít i napřesrok státnice nestátnice![]()
![]()
No jasně, v červnu by měly bejt celkem 3 diplomy - Pawel, Rowan a já (to bude kalbička... ehm, že by na Karcoolce?)
a diplom taky fasuju tenhle červen

Luigi - "vznětlivý fiat z roku 1959 s velkým srdcem"
Ferrari
joo, aaa taky Peugeot...
Ferrari
joo, aaa taky Peugeot...

ty ve jako jak si mohl zapomenout že tvá skorožena taky diplomuje??? dostaneš asi na 14dní útrumdakty píše:já bych jí to naučil, ale to by musela prodlužovat studium, takže by Ti dělala stresy ještě o rok déle...ryan69 píše:ty ve, nechcete někdo naučit Carol jak se to dělá? dvě zkoušky ze dvou? ta už má chudinečka letos 321. zkoušku z 415 a stresy bude mít i napřesrok státnice nestátnice![]()
![]()

Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
já na to mám právo, mám teď starosti se zkouškama... ty dostaneš útrum... ty woe, nic neděláš a jen se flákáš...ryan69 píše:ty ve jako jak si mohl zapomenout že tvá skorožena taky diplomuje??? dostaneš asi na 14dní útrumdakty píše:já bych jí to naučil, ale to by musela prodlužovat studium, takže by Ti dělala stresy ještě o rok déle...ryan69 píše:ty ve, nechcete někdo naučit Carol jak se to dělá? dvě zkoušky ze dvou? ta už má chudinečka letos 321. zkoušku z 415 a stresy bude mít i napřesrok státnice nestátnice![]()
![]()

Šel sice za míň, než jsem chtěl, ale jak se říká, když jsou prachy na stole...
a neptejte se mě na podrobnosti...už takhle je to pro mě velká ztráta...
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
pawle, soucítím s Tebou... bylo to asi těžké loučení... ale jsme tu pro Tebe... kdyby jsi se potřeboval vybřečet na rameni, tak můžešP@wel píše:![]()
![]()
Tak když už je tu téma jen pro info, tak jsem momentálně bez auta
![]()
![]()
![]()
Šel sice za míň, než jsem chtěl, ale jak se říká, když jsou prachy na stole...
a neptejte se mě na podrobnosti...už takhle je to pro mě velká ztráta...

Děkuju...mám Vás všechny moc rád....jsem teď nějakej přecitlivělej
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
Chudák Žuk
...už si někde brázdí Plzeňský pole a lány 

FABIA 1.2 HTP (Hovno To Pojede aneb Hrnec To Postrádá)
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
P@wel: tak ať se zadaří a seženeš něco dle tvých představ Pájo
a buď v pohodě, lepší prodat, než jak já omotat aneb jak během dvou dnů přijít cca o 50táců

''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele: