Rada-porucha ach jo

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Starlet
Kontaktovat uživatele:

Rada-porucha ach jo

Příspěvek od Starlet »

Potřebuju poradit, toyotka se mi začla dusit, na volnoběh do pár vteřin chcípne,když se přitáhne plyn tak jde normálně. Dá se s tim jet ale v hodně vysokejch otáčkách, vyberte čím začít: čerpadlo, krokovej motorek u klapky, vstřiky? Už by chtěly vyměnit i svíčky, ale těma to asi nebude. Palivovej filtr je novej. Mohl by to dělat nekvalitní benzín, předtim jsem nabral skoro do prázdný novej...Ach jo, zrovna na vánoce.
Známej mechanik říkal že to samý nedávno řešily u Peugeota a byl to ten krokovej motorek. tak co vy na to? V tomhle se fakt nevyznám
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Me neco podobnyho delala u toyoty lambda v kombinaci se vstrikama ale taky sem mel zvysenou spotrebu, ale vstriky cvakaly a hlavne auto slo neochotne za plynem

milosh
Administrátor

Re: Rada-porucha ach jo

Příspěvek od milosh »

// presunuto

feluxis

Příspěvek od feluxis »

zkus vymenit krokovej motorek a vycistit klapku vzduchu..
bracha to mel na toyote,dusilo se to,zralo to aj travu kolem cesty a spatne starty..
Honda Civic 1,6 16 Vtec 92kw

kubi
Kontaktovat uživatele:

Re: Rada-porucha ach jo

Příspěvek od kubi »

Sakriš to je nějaké divné klima poslední dobou všem blbne volnoběh. Já bych se přidal taky ke kolegovi nade mnou - Krokový motorek volnoběhu - pěkný hajzl. Při jízdě mi to nic nedělalo a na křižovatce bylo auto jako robertek. Klepalo se chcípalo... :-(
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

AntonioGT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntonioGT »

Teda nevím čemu říkáte krokovej motorek volnoběhu.Nic takovýho neznám.Mně osobně to dělalo taky a bylo to váhou vzduchu.Ta váha když zůstane zaseklá v pootevřeným stavu,tak to dává signál do řídící jednotky že saje dost vzduchu a tak dá i více paliva.A proto se motor dusí (moc bohatá směs).Ale přitom lambda mu ukáže bohatou smněs,tak se zase snaží ubrat.A udělá ti to kompromis,který je stejně i tak moc bohatý.Váhu vzduchu doporučuju rozdělat a vyčistit tak jak jsem to udělal já zde: http://toyoty.nolimit.cz/

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

AntonioGT píše:Teda nevím čemu říkáte krokovej motorek volnoběhu.Nic takovýho neznám.Mně osobně to dělalo taky a bylo to váhou vzduchu.Ta váha když zůstane zaseklá v pootevřeným stavu,tak to dává signál do řídící jednotky že saje dost vzduchu a tak dá i více paliva.A proto se motor dusí (moc bohatá směs).Ale přitom lambda mu ukáže bohatou smněs,tak se zase snaží ubrat.A udělá ti to kompromis,který je stejně i tak moc bohatý.Váhu vzduchu doporučuju rozdělat a vyčistit tak jak jsem to udělal já zde: http://toyoty.nolimit.cz/
Nevím jak je to u Toyot. Ale u Opla je to svinstvo první Á kategorie
http://www.kadett.cz/technika/k_motorek.htm
Přílohy
hajzlik.JPG
hajzlik.JPG (103.34 KiB) Zobrazeno 864 x
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“