Tak v 19:00 u skleníku.Flinta píše:ok my se zas sejdem u skleniku![]()

Což o to kdy půjdem, ale kdy pojedem? Neuděláme si takovej malej srazík kluků z TF ČK a okolí?Alik píše:tak bando kdy zas pudem???
Tak dnes proběhl malý srazík.lisky píše:Což o to kdy půjdem, ale kdy pojedem? Neuděláme si takovej malej srazík kluků z TF ČK a okolí?Alik píše:tak bando kdy zas pudem???Prostě nás asi 6 co sem lozíme
Mám cvelké nedostatky v poznávání... Pána s Alfou neznám vůbec i když auto potkávám... Fufáka zase znám ale neviděl jsem na živo ještě jeho vozidlo no a tu přítulkyni taky ne, a.. a tak dále no
Třeba jen někde na pumpě, nebo parkovišti, nebo u fufákovo garáže
Já furt čekám.Flinta píše:vsechno bude.. uz du na to
Jezdí.BALI píše:ono ti to anděli jezdí?
Anděl píše:Tak dnes proběhl malý srazík.lisky píše:Což o to kdy půjdem, ale kdy pojedem? Neuděláme si takovej malej srazík kluků z TF ČK a okolí?Alik píše:tak bando kdy zas pudem???Prostě nás asi 6 co sem lozíme
Mám cvelké nedostatky v poznávání... Pána s Alfou neznám vůbec i když auto potkávám... Fufáka zase znám ale neviděl jsem na živo ještě jeho vozidlo no a tu přítulkyni taky ne, a.. a tak dále no
Třeba jen někde na pumpě, nebo parkovišti, nebo u fufákovo garáže
A to bez tebe.
![]()
Doufám, že Flinta sem hodí video a foto.
Jenže když se nějaký motor vyndá, tak se tam zákonitě jiný zase nandá.Venca Brody píše:Ja nevim co z toho mate porad vyndavat motory z aut