Přední čirá optika VW GOLF1 - rozměry

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
mais

Přední čirá optika VW GOLF1 - rozměry

Příspěvek od mais »

Ahoj, chci použít čirou optiku z VW Golf1 - konkrétně http://www.tuningshop.cz/predni-svetla- ... -58275.htm
a otázka je: Je toto světlo rozměrově shodné s kulatým světlem, které bylo používáno v dvouoké Škodě 120 "užovka?" Případně kdyby jste někdo věděl o jiném co by rozměrově škodovce odpovídalo :o) díky

renm
Kontaktovat uživatele:

Re: Přední čirá optika VW GOLF1 - rozměry

Příspěvek od renm »

mais píše:Ahoj, chci použít čirou optiku z VW Golf1 - konkrétně http://www.tuningshop.cz/predni-svetla- ... -58275.htm
a otázka je: Je toto světlo rozměrově shodné s kulatým světlem, které bylo používáno v dvouoké Škodě 120 "užovka?" Případně kdyby jste někdo věděl o jiném co by rozměrově škodovce odpovídalo :o) díky
napiš rozměry škodovky, sháněl jsem kulaté světla do morettů, takže jsem taky hledal všemožné rozměry u modelů aut, bych ti možná mohl poradit
Vím že golf i škodovka měla větší rozměry než jsem potřeboval, takže by mohli být teoreticky přibližně stejné...Záleží jak velkou přesnost chceš, jestli to chceš na milimetr přesně nebo na půlcentimetr přesně......
________

darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry

Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

kamarád chtěl dávat na stovku z G2 a říkal že to pasuje, si zkus sehnat světlo třeba z vrakáče a zkus to....
VW GOLF III

mais

Příspěvek od mais »

jurajko píše:kamarád chtěl dávat na stovku z G2 a říkal že to pasuje, si zkus sehnat světlo třeba z vrakáče a zkus to....
no měl by to být ekvivalent světla d=178mm hloubka = 90mm

Total

Re: Přední čirá optika VW GOLF1 - rozměry

Příspěvek od Total »

Pokud chceš mužu ti sehnat novou čirou optiku na VW G2 za 1000Kč.

Rozměry toho světla jsou d=176mm a hluboké je 90mm. Plus minus 1mm...měřil jsem to obyčejným pravítkem.

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

Tak světla ti tam nejspíš nepůjdou já mam eRko a světla se sotva vejdou do rámečků a pokud vím tak eRka a kila měly světla vo něco větší :wink:
spyk eR a taky mame Goofy cabRio dost

renm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od renm »

spyker píše:Tak světla ti tam nejspíš nepůjdou já mam eRko a světla se sotva vejdou do rámečků a pokud vím tak eRka a kila měly světla vo něco větší :wink:
já si taky vytrpěl se sháněním světel, pak jsem náhodou našel nějaké z fiata a koupil jsem je fungl nové..Ale ještě mi chybí dálky průměr 125 mm
Chce to hledat napříč všema autama a obchodama... :)
________

darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry

Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“