Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
To já tě taky potkal asi před tejdnem na Argentinský, ale zmátlo mě vzadu to křídlo tak sem si řikal že to asi nejseš ty, ale někdo kdo je ti podobnej a má stejný auto 

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Tak to bylo před 14ti dnama to je možný, ale byl si to stopro ty a byl to pátek a večerMaya_Man píše:hele trhy tak to si byl asi opravdu zmatenej naposledy sem byl na argentinsky asi pred 14cti dny kdyz sem auto vecer vezl ze servisu byl to patek

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
ještě xenony do mlhovek 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
-
- Kontaktovat uživatele:
to presne dneska pritule taky rikala....ze prej do mlhovek taky...ze takhle to tam vubec neni hezky
:D:D
jenze kolikrat krome foceni s tema mlhovkama sviti??? Skoro nikdy - teda narozdil ode me

jenze kolikrat krome foceni s tema mlhovkama sviti??? Skoro nikdy - teda narozdil ode me

- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak si praseMComb píše:Se přiznám, že jezdím s mlhovkama skoro pořád....
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Tvůj názor je mi u prdele...Brutus píše:tak si praseMComb píše:Se přiznám, že jezdím s mlhovkama skoro pořád....

podle toho jakej k tomu mas pristup jezdis i s dalkovejma vid?MComb píše:Tvůj názor je mi u prdele...Brutus píše:tak si praseMComb píše:Se přiznám, že jezdím s mlhovkama skoro pořád....
AnoGReddy píše:podle toho jakej k tomu mas pristup jezdis i s dalkovejma vid?MComb píše:Tvůj názor je mi u prdele...Brutus píše:tak si prase

- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to sem zvědavej, jestli ti to taky bude u prdele, až tě někdo vytáhne dá ti za to přes hubuMComb píše:Tvůj názor je mi u prdele...Brutus píše:tak si praseMComb píše:Se přiznám, že jezdím s mlhovkama skoro pořád....

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
k...tMComb píše:GReddy píše:AnoMComb píše: podle toho jakej k tomu mas pristup jezdis i s dalkovejma vid?
das Auto
-
- Kontaktovat uživatele:
to je jasny, ja taky zapnu predni i zadni a jeste rozblikam varovny blinkryTakeshi píše:no prave proč poustite mlhovky,fakt mam rád když jedu v kolem pátý a jak se začíná pomalu stmívat tak největší borci svítí všim co maj k dispozici

-
- Kontaktovat uživatele:
Přes hubu za to, že chci být viděn, aby do mě nenarazil nějakej slepej idiot? Jinak asi mě znáš, že si seš tak jistej, že mě každej vytáhne z auta...Brutus píše:to sem zvědavej, jestli ti to taky bude u prdele, až tě někdo vytáhne dá ti za to přes hubuMComb píše:Tvůj názor je mi u prdele...Brutus píše:tak si prase

TakV-Y-V-I píše:MComb píše:k...tGReddy píše:Ano
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
myslim za to, že oslňuješMComb píše:Přes hubu za to, že chci být viděn, aby do mě nenarazil nějakej slepej idiot? Jinak asi mě znáš, že si seš tak jistej, že mě každej vytáhne z auta...Brutus píše:to sem zvědavej, jestli ti to taky bude u prdele, až tě někdo vytáhne dá ti za to přes hubuMComb píše:Tvůj názor je mi u prdele...

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Mlhovkama oslňuju? To je nějaká novinka nebo máš vzácnou oční vadu?Brutus píše:myslim za to, že oslňuješMComb píše:Přes hubu za to, že chci být viděn, aby do mě nenarazil nějakej slepej idiot? Jinak asi mě znáš, že si seš tak jistej, že mě každej vytáhne z auta...Brutus píše:to sem zvědavej, jestli ti to taky bude u prdele, až tě někdo vytáhne dá ti za to přes hubu
Tik tak ty blbekubi píše:V-Y-V-I píše:TakMComb píše: k...t
rekl bych, ze v zakone neni jen tak pro prdel, ze je smis pouzivat jen kdyz je normalne picu videtMComb píše:Mlhovkama oslňuju? To je nějaká novinka nebo máš vzácnou oční vadu?Brutus píše:myslim za to, že oslňuješMComb píše:Přes hubu za to, že chci být viděn, aby do mě nenarazil nějakej slepej idiot? Jinak asi mě znáš, že si seš tak jistej, že mě každej vytáhne z auta...
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
Jo ale je rozdíl být viděn a oslnit někoho... ono to může skončit stejně jako v případě že nebudeš viděn - vlastně taky nebudeš.....MComb píše:Přes hubu za to, že chci být viděn, aby do mě nenarazil nějakej slepej idiot? Jinak asi mě znáš, že si seš tak jistej, že mě každej vytáhne z auta...Brutus píše:to sem zvědavej, jestli ti to taky bude u prdele, až tě někdo vytáhne dá ti za to přes hubuMComb píše:Tvůj názor je mi u prdele...
Nosce te ipsum - know thyself
-
- Kontaktovat uživatele:
a ses si jistej, ze mlhovkama oslnuje???? neznamena, ze kdyz ma zapnuty mlhovky, tak ze oslnuje... moje cockovy mlhovky sviti do zeme a nikdo z lidi se kterym obcas jezdime nemel pocit, ze by ho mlhovky oslnovaly...
to spis kazda druha fabie ma tak debilni svetla, ze kdyz jede proti me, tak par metru po tom co odjede jeste nevidim vubec nic a to nikomu nevadi
to spis kazda druha fabie ma tak debilni svetla, ze kdyz jede proti me, tak par metru po tom co odjede jeste nevidim vubec nic a to nikomu nevadi
-
- Kontaktovat uživatele:
...coz prave je relativnibleach píše:rekl bych, ze v zakone neni jen tak pro prdel, ze je smis pouzivat jen kdyz je normalne picu videt

Konečně někdo s podobným názorem...provocation píše:a ses si jistej, ze mlhovkama oslnuje???? neznamena, ze kdyz ma zapnuty mlhovky, tak ze oslnuje... moje cockovy mlhovky sviti do zeme a nikdo z lidi se kterym obcas jezdime nemel pocit, ze by ho mlhovky oslnovaly...