Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- 
				Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
Jak to myslis?Eiffel píše:žigul bejvá nezmar

Optimismus pramení z nedostatku informací 

Že hodně vydržíMirek999 píše:Jak to myslis?Eiffel píše:žigul bejvá nezmar

to žere jenom 6l plynu? že jezdíš za 1Kč/km?Mirek999 píše:Tak tady je muj drak,sice uz nejsou Vanoce,ale dostal pod stromecek tazny,HF na Nokii,komplet vycistenej interier a jeste tenhle tyden dostane olej do prevodovky a diferu.No a za 1500km dostane mot.olej.Jinak je to v plynu a jezdim za 1kc 1km.Zhruba.
[/URL]
- 
				Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
MComb píše:Že hodně vydržíMirek999 píše:Jak to myslis?Eiffel píše:žigul bejvá nezmar
 Jo aha
  Jo aha  ,doufam,ze to bude i ten muj.Ale jezdim s tim ke kamaradovi na jamu a shnilej vubec neni,akorat musim poklepat zadni rohy,dostaly na prdel trochu jeste od predesliho majitele,rikal,ze nekdo na parkovisti,ale kladivko a kit to poladi
 ,doufam,ze to bude i ten muj.Ale jezdim s tim ke kamaradovi na jamu a shnilej vubec neni,akorat musim poklepat zadni rohy,dostaly na prdel trochu jeste od predesliho majitele,rikal,ze nekdo na parkovisti,ale kladivko a kit to poladi 

- 
				Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Swem priblizne na tech 8,psal sem zhruba, a ne presne do halire, nevim,ale jezdim s lehkou nohou,nemam to na zavodeni,ani na baleni holek,ale na to abych s tim jezdil za levno.Tedka uz to ma vsechno co potrebuju jako tazny a plyn,takze parada.Jeste ty oleje a mel by byt klid.Je to 1,5 obsah.Jo a je to neskutecnej lenivec.Najezdil sem okolo 6000km v plynovym formanu,kterej ma o 10kw mene a to byla (pichla svine) oproti tomuto.Rudi píše:to žere jenom 6l plynu? že jezdíš za 1Kč/km?Mirek999 píše:Tak tady je muj drak,sice uz nejsou Vanoce,ale dostal pod stromecek tazny,HF na Nokii,komplet vycistenej interier a jeste tenhle tyden dostane olej do prevodovky a diferu.No a za 1500km dostane mot.olej.Jinak je to v plynu a jezdim za 1kc 1km.Zhruba.
[/URL]
 Ale nevadi.
 Ale nevadi. 

takže min. za 1,30Kč/km ...aj tak za těch 8 to musíš šimrat, se divim, že tě to baví tak jezdit, to bych u toho snad usnulMirek999 píše:Swem priblizne na tech 8,psal sem zhruba, a ne presne do halire, nevim,ale jezdim s lehkou nohou,nemam to na zavodeni,ani na baleni holek,ale na to abych s tim jezdil za levno.Tedka uz to ma vsechno co potrebuju jako tazny a plyn,takze parada.Jeste ty oleje a mel by byt klid.Je to 1,5 obsah.Jo a je to neskutecnej lenivec.Najezdil sem okolo 6000km v plynovym formanu,kterej ma o 10kw mene a to byla (pichla svine) oproti tomuto.Rudi píše:to žere jenom 6l plynu? že jezdíš za 1Kč/km?Mirek999 píše:Tak tady je muj drak,sice uz nejsou Vanoce,ale dostal pod stromecek tazny,HF na Nokii,komplet vycistenej interier a jeste tenhle tyden dostane olej do prevodovky a diferu.No a za 1500km dostane mot.olej.Jinak je to v plynu a jezdim za 1kc 1km.Zhruba.
[/URL]Ale nevadi.

- 
				Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rudi:No tak neni to tak strasny,po dalnici nejezdim a rovinky jezdim tech 90,takze pohoda,je to nahovno do kopce,ze to ma mensi tah,ale pohoda.Je to 5ti-kvalt,takze to taky spori na rovine.To vis studenti,ty musej lochtat vsechno,holku vemu na Petrin,misto kina nebo hospody.Horsi je kdyz projdes celou Prahu,to musis potom obmenovat holku 

a to tě nenapadlo ji vzít třeba za Prahu?Mirek999 píše:Rudi:No tak neni to tak strasny,po dalnici nejezdim a rovinky jezdim tech 90,takze pohoda,je to nahovno do kopce,ze to ma mensi tah,ale pohoda.Je to 5ti-kvalt,takze to taky spori na rovine.To vis studenti,ty musej lochtat vsechno,holku vemu na Petrin,misto kina nebo hospody.Horsi je kdyz projdes celou Prahu,to musis potom obmenovat holku

- 
				Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rudi píše:a to tě nenapadlo ji vzít třeba za Prahu?Mirek999 píše:Rudi:No tak neni to tak strasny,po dalnici nejezdim a rovinky jezdim tech 90,takze pohoda,je to nahovno do kopce,ze to ma mensi tah,ale pohoda.Je to 5ti-kvalt,takze to taky spori na rovine.To vis studenti,ty musej lochtat vsechno,holku vemu na Petrin,misto kina nebo hospody.Horsi je kdyz projdes celou Prahu,to musis potom obmenovat holku
 Kam?Neznam moc nejaka zajimava mista.Jestli nejaky znas,tak prozrad.
 Kam?Neznam moc nejaka zajimava mista.Jestli nejaky znas,tak prozrad. 

Tak tu oba mazlové v zimní špíně  Ta fiesta stou se jezdím občas vyřádit ono 130hp sní dost mává a SAAB to je láska silný,pohodlný auto..Jinak ten Modrej SAAB už je abbandon car páč jsem ho zadřel, odstavil , nahlásil leasingovce at si pro něj dojedou a už půl roku tam stojí páč ho nikdo asi nechce..Ale auto to bylo super.. Eště silnější a možná i pohodlnější..Prostě kdyš jsem chtěl v 100předjíždět a šlápl na plyn tak si hrábl...
  Ta fiesta stou se jezdím občas vyřádit ono 130hp sní dost mává a SAAB to je láska silný,pohodlný auto..Jinak ten Modrej SAAB už je abbandon car páč jsem ho zadřel, odstavil , nahlásil leasingovce at si pro něj dojedou a už půl roku tam stojí páč ho nikdo asi nechce..Ale auto to bylo super.. Eště silnější a možná i pohodlnější..Prostě kdyš jsem chtěl v 100předjíždět a šlápl na plyn tak si hrábl...

Ta fiesta stou se jezdím občas vyřádit ono 130hp sní dost mává a SAAB to je láska silný,pohodlný auto..Jinak ten Modrej SAAB už je abbandon car páč jsem ho zadřel, odstavil , nahlásil leasingovce at si pro něj dojedou a už půl roku tam stojí páč ho nikdo asi nechce..Ale auto to bylo super.. Eště silnější a možná i pohodlnější..Prostě kdyš jsem chtěl v 100předjíždět a šlápl na plyn tak si hrábl...
  Ta fiesta stou se jezdím občas vyřádit ono 130hp sní dost mává a SAAB to je láska silný,pohodlný auto..Jinak ten Modrej SAAB už je abbandon car páč jsem ho zadřel, odstavil , nahlásil leasingovce at si pro něj dojedou a už půl roku tam stojí páč ho nikdo asi nechce..Ale auto to bylo super.. Eště silnější a možná i pohodlnější..Prostě kdyš jsem chtěl v 100předjíždět a šlápl na plyn tak si hrábl...- Přílohy
- 

- s9.JPG (61.9 KiB) Zobrazeno 1870 x

- 

- F+S.JPG (60.4 KiB) Zobrazeno 1870 x

- 

- saabyk.JPG (57.76 KiB) Zobrazeno 1870 x

Škoda ho... Saab je supr autíčko...

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
						"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- 
				Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a nejlepsi jsou ti, co maji v mlhovkach xenony a je nasmrkano...milosh píše:ano, to je na presdrzkuRudi píše:čůráci s mlhovkama, ty mám nejradši a ještě když jsou na mě nalepený...je to fakt hrozně příjemný
jednou me v podvecer oslanovalo nalozeny auto s xenonama v mlhovkach tak moc, ze jsem zastavil, dal dalkovy a presteloval zarovky uplne nahoru, vytahl fotak, stahnul okno 3x si ho vyblejsknul
vim, ze se to nema, ale ....
 :D:D
:D:Dhttp://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
9000 měla kolem 230hp.... A kdyš jedeš na 3, zatáhne turbo tak to hrabe....

- 
				Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak zastavit z cca 20 na 0, hodit dalky, prepnout naklon pravou rukou, stahnout elektricky okynko levou rukou a sahnout pro fotak co lezel vedle na sedacce se da stihnout docela rychle. Jel jsem zrovna pres rozmrda** koleje a on to taky zrovna nevalil, asi ty koleje znalMirek999 píše:Jak si to vsechno stihnul?

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
						- 
				luke.bean
- Kontaktovat uživatele:
Tak nahoď fotoBordel píše:
jednou me v podvecer oslanovalo nalozeny auto s xenonama v mlhovkach tak moc, ze jsem zastavil, dal dalkovy a presteloval zarovky uplne nahoru, vytahl fotak, stahnul okno 3x si ho vyblejsknul
vim, ze se to nema, ale ....:D:D

Jinak mlhovkáře taky nemám v lásce.. Sice záleží na typu auta,ale i tak,jednou je to někde daný k čemu se smí a nesmí používat, tak to budu dodržovat,ne? Nebo musím vyčnívat z řady?
mcComb: když jsi takovej borec a nalítáš ukrutně kilometrů,taky by jsi měl trochu přemýšlet za volantem a chovat se jako člověk. A vaše oblíbené heslo "být viděn" neznamená porušovat zákon
QUATTRO 309 kW
						- 
				Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ty fotky nemam, slo mi jen o to, aby to 3x blejskloluke.bean píše:Tak nahoď fotoBordel píše:
vim, ze se to nema, ale ....:D:D

Jinak mlhovkáře taky nemám v lásce.. Sice záleží na typu auta,ale i tak,jednou je to někde daný k čemu se smí a nesmí používat, tak to budu dodržovat,ne? Nebo musím vyčnívat z řady?
mcComb: když jsi takovej borec a nalítáš ukrutně kilometrů,taky by jsi měl trochu přemýšlet za volantem a chovat se jako člověk. A vaše oblíbené heslo "být viděn" neznamená porušovat zákon
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Jjoo neříkám že to byl bezchybnej asfalt ale silnice to byla bez štěrku a uplná rovina, nevím čím to je ale to auto si hráblo do každé serpentýny když sem přidal.. Chtěl jsem si ho nechat eště k 9-5 ale poslední den co byl doma sám s fiestou se zadřel na klice =( ...Jinak když mi jednou upadl výfuk hned u mooru tak se to nedalo ani na silnici udržet =) =))

- 
				Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Poslyš, Vladimíre, ale nevymýšlíš si už tošku moc? Rovina a zároveň serpentýny? A kilem do nich? Buduješ qwerovi a pipovi zdatnou konkurenci...Progresss píše:Jjoo neříkám že to byl bezchybnej asfalt ale silnice to byla bez štěrku a uplná rovina, nevím čím to je ale to auto si hráblo do každé serpentýny když sem přidal..
No a upadlý výfuk u motoru (tedy před turbem), to musel být skutečný výkonový kopanec!
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
ja mu verim, me to hrabe i na sestku kdyz jedu vykalenej a nemam moc citu  na plynu

Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
						I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches

To musel bejt nekutecenej dravec bez vejfuku.
 To musel bejt nekutecenej dravec bez vejfuku.