Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
cesta nahoru je super
mě ta vyhlídka taky napadla,ale už jsem si nepamatoval kudy se tam jede... ono když se tam jede ve tmě,tak to vypadá jinak
tak jsem potřeboval hlavně vědět jak se to tam jmenuje 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Šuk-platz? 
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
na šuk platz je tam moc rušno... na šuk platz je lepší jiná vyhlídka 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
my mame taky takovy jointplatzy ou yeah 
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ou yeahbleach píše:my mame taky takovy jointplatzy ou yeah
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jointplatz "u borovice"bleach píše:my mame taky takovy jointplatzy ou yeah
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
takyBrutus píše:jointplatz "u borovice"bleach píše:my mame taky takovy jointplatzy ou yeah
Nigga I'm hot as pheonix arizona
hod sem prosim mapu kde to jebiohazard píše:Vyhlídka nahoře v Radlicích třeba ... sice je tam zákaz vjezdu,ale stejně se tam jezdíMirek999 píše:Tyjo,taky bych bral takove mistecko,tady neni nikde klidNebo nezna nekdo neco v Praze?
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tahle věta zní dost divněBALI píše:taky jsem ho vytáhnul jenom kvůli zahymu
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
jj ty fabky me taky pijou krev!provocation píše:a ses si jistej, ze mlhovkama oslnuje???? neznamena, ze kdyz ma zapnuty mlhovky, tak ze oslnuje... moje cockovy mlhovky sviti do zeme a nikdo z lidi se kterym obcas jezdime nemel pocit, ze by ho mlhovky oslnovaly...
to spis kazda druha fabie ma tak debilni svetla, ze kdyz jede proti me, tak par metru po tom co odjede jeste nevidim vubec nic a to nikomu nevadi
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Vagi ...
http://www.mapy.cz/#x=133007136@y=13583 ... _147605377
je to ta Výmolova kolem hřbitova nahoru.Je to polní cesta a někde u toho hřbitova už začíná zákaz vjezdu,ale když tam člověk je,tak je tam parádní dalekej výhled na Prahu.Na týhle mapě se to asi blbě popisuje,ale kdybys dojel k tomu hřbitovu,tak to už najdeš.Je to od něj autem asi minutová cesta na takovej vyježděnej plácek na kopci
... moh bych sem možná hodit fotky,ale kvůli obsahu kde se nejedná jenom o to místo to sem radši dávat nebudu.Vim jak by to dopadlo a nejspíš by tu byl flame
je to ta Výmolova kolem hřbitova nahoru.Je to polní cesta a někde u toho hřbitova už začíná zákaz vjezdu,ale když tam člověk je,tak je tam parádní dalekej výhled na Prahu.Na týhle mapě se to asi blbě popisuje,ale kdybys dojel k tomu hřbitovu,tak to už najdeš.Je to od něj autem asi minutová cesta na takovej vyježděnej plácek na kopci
... moh bych sem možná hodit fotky,ale kvůli obsahu kde se nejedná jenom o to místo to sem radši dávat nebudu.Vim jak by to dopadlo a nejspíš by tu byl flame
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Nad bankou ČSOBbiohazard píše:Vagi ...
Není třeba...
- kubajzsemily
- Kontaktovat uživatele:
přidám fotku kámošova faka, myslim že při studiu to je dobrý a na každodení používání................ta izolepa není na stalo 
- Přílohy
-
- DSC00640upr-lak.JPG (75.69 KiB) Zobrazeno 1964 x
Seat Leon Top Sport
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek
Já nebo Generics má SZ???
Progresss píše:Já nebo Generics má SZ???
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
vypadá to tam asi takhle a z druhý strany toho kopce je zas vidět,na baranďák,podolí i národní divadlo atd.,ale tam už bych autem nejelvagi píše:hod sem prosim mapu kde to jebiohazard píše:Vyhlídka nahoře v Radlicích třeba ... sice je tam zákaz vjezdu,ale stejně se tam jezdíMirek999 píše:Tyjo,taky bych bral takove mistecko,tady neni nikde klidNebo nezna nekdo neco v Praze?

sw20
Generics.. Máme spolu nevyřízený účty a už od července se nějak zdráhá to vyrovnatProgresss píše:Já nebo Generics má SZ???
BMW...V8...
rozveďme toto témaTermik píše:Generics.. Máme spolu nevyřízený účty a už od července se nějak zdráhá to vyrovnatProgresss píše:Já nebo Generics má SZ???![]()
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ale v jiném tématu!!!Rudi píše:rozveďme toto téma
TOYOTA CELICA ST165 & ST205