SE K700i joystick

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Pustil
Kontaktovat uživatele:

SE K700i joystick

Příspěvek od Pustil »

Nevím jestli to patří zrovna sem, a jestli ne tak prosím moderátory ať to přesunou, ale potřeboval bych se zeptat kde se dá sehnat joystick na SE K700i?
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project

gloom
Kontaktovat uživatele:

Re: SE K700i joystick

Příspěvek od gloom »

Pustil píše:Nevím jestli to patří zrovna sem, a jestli ne tak prosím moderátory ať to přesunou, ale potřeboval bych se zeptat kde se dá sehnat joystick na SE K700i?
A na co ho potřebuješ?
Alfa Romeo 145 1.6TwinSpark 88kw

matt

Re: SE K700i joystick

Příspěvek od matt »

Pustil píše:Nevím jestli to patří zrovna sem, a jestli ne tak prosím moderátory ať to přesunou, ale potřeboval bych se zeptat kde se dá sehnat joystick na SE K700i?
spis si procisti mobil a potom bud zacne joystick fungovat a kdyz ne tak si ho kup vodafone, O2, t-mobile a nebo nekde v obchode

pokud mas mobil v zaruce tak ti ho vymneni mam pocit ze nic neplatis
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

gloom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gloom »

Pokud Ti blbne joy, tak ho trochu profoukni a kápni na něj kapičku WDčka a bude jako nový. Odzkoušeno na hafo SE. 8) Měnit ho je blbost.

JirkaT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaT »

gloom píše:Pokud Ti blbne joy, tak ho trochu profoukni a kápni na něj kapičku WDčka a bude jako nový. Odzkoušeno na hafo SE. 8) Měnit ho je blbost.
Prave,ze menit ho neni blbost...A kdyz do nej kapat,tak ne wdcko....ale neco na kontakty..
A pokud je vymackany,tak ani sprej na kontakty nepomuze a je nutna vymena...
Sezene se za par kacek tady:
http://www.dilynamobily.cz/shop/detail. ... 35&podkat=

gloom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gloom »

JirkaT píše:
gloom píše:Pokud Ti blbne joy, tak ho trochu profoukni a kápni na něj kapičku WDčka a bude jako nový. Odzkoušeno na hafo SE. 8) Měnit ho je blbost.
Prave,ze menit ho neni blbost...A kdyz do nej kapat,tak ne wdcko....ale neco na kontakty..
A pokud je vymackany,tak ani sprej na kontakty nepomuze a je nutna vymena...
Sezene se za par kacek tady:
http://www.dilynamobily.cz/shop/detail. ... 35&podkat=
No nevím, co Ti na to říct, ale toto jsem se dočetl na netu od nějakého chytrolína a tak jsem to vyzkoušel a fakt to funguje. Zrovna před týdnem jsem rozebíral svůj SE T630, kdy byl joy už nepoužitelný a teď je jako nový. Nikomu to nenutím, ale za zkoušku nic nedá. Před tím jsem tak zprovoznil kolegův joy na K700i a joy na T610 mé sestry. Třeba to byla jen náhoda.

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“