Zdravim všchno tunerstvo jak tak prohlizim tyto stranky tak jsem nasel dyskuzi o kadetech tak posilam par fotek mojeho bobše všechny zdravim a zatim se mějte
Diky za zajem je to 1,4 ale ne dlouho uz delsi dobu renovuju 16v motor par foto prikladam jinak rozšiřovací sada od zendru kola keskun kt1 9x16 et 15 narazniky astra gsi rozsirene plastem tak bych mohl psat do nekonecna ale jsou to fotky z minule sezony nove jsou čira zadní světla alu vicko nadrze podvozek od kw a motor to bude lepsi az finale jinak motor bude cerny s lestenymi viky a dily. Okoli motoru tmave cervena metalizy v kombinaci s černou a ta sama kombinace prejde i do interieru pokud je o bobše zajem rad budu informovat
Přílohy
sani rozebrano vycisteno slozeno plus trochu te vyzaze.jpg (151.25 KiB) Zobrazeno 1828 x
darce
tak byl jeste ve stare kastli.jpg (114.86 KiB) Zobrazeno 1828 x
prevodovka komplet.jpg (129.73 KiB) Zobrazeno 1830 x
No ja jsem si rikal ze ty narazniky jsou mi povedome z jineho modelu jinak drzim palce s timto motorem to jezdi suprove a jese kdyz se lehce poladi, mel jsem ten sami s vykonem 170 koni a supr jizda jinak rozsireni od Zendra to se jne tak nevidi
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Káďo - máš to parádní... to se už jen tak nevidí decentní kadettek
EDIT: Ty budeš stavět z 1,4 2,0 16V?????? Tak to máš problém, protože jeden člověk by od tebe chtěl nějaké bližší info .... Mám kadetta 1,3 a taky jsem uvažoval o výměně motoru za něco silnějšího ale mám jen matné představy co to vše obnáší... Náklady, jestli se to vyplatí. Máš asi stejný výkon že? 44kw/60PS
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tak to díky
Mno tenhle rok mám 18cku...tak plánuju ze spoření a všech peněz nějaké to auto,tak se tak rozhlížím ale Calibra je fatk parádní......
Jinak jestli víš nějaké podrobnější info,jestli se to moc sere atd...tak klíďo apiš,budu jen rád
No pokud chceš jistotu - kup 2.0 8V - C20NE..... ta vydrží všecko ale 115 PS na Cali není moc... Váha Pak 2.0 16V to už je lepší (C20XE tušim) tu měl stryk a paráda.... pak se dělala 2.0 16V 4x4 - C20LET - 204PS to je killer a nakonec 2.5V6. Já bych sáhl po té C20LET ale to bude dražší.... a taky se trošku více serou neboť kdo si koupí takové auto asi nejezdí 50 ale je to Oplík, takže když se o něj dobře postaráš, pojede skvěle. Holt to není bezúdržbové VW ale za ty peníze dostaneš kopec srandy...
více na www.calibra.cz
Díkec za menčí info Mno jako student nejsem zrovna pracháč...Mno doufám že se zmůžu aspoň na toho 2 litra 8 ventil.....Akorat me celkem dostal vzhled motoru u tech 2 litru 8 ventilu,ktere mi pripadaly na vsech inzeratech kde jsou ty auta aspon trosku levnejsi,ze maj ty motory strasne zaprasene...ale co muzu chtit kdyz jsou vcelku i levne mno....tak snad Mi nekdy cali vyjde,a budu jezdit spokojeně
kubi píše:Káďo - máš to parádní... to se už jen tak nevidí decentní kadettek
EDIT: Ty budeš stavět z 1,4 2,0 16V?????? Tak to máš problém, protože jeden člověk by od tebe chtěl nějaké bližší info .... Mám kadetta 1,3 a taky jsem uvažoval o výměně motoru za něco silnějšího ale mám jen matné představy co to vše obnáší... Náklady, jestli se to vyplatí. Máš asi stejný výkon že? 44kw/60PS
No prestavba tak slozita neni ale pokud jdes s 1.2 na 16v nebo 8v uz je jedno ale v takovem pripade potrebujes nejlepe cele auto protoze je treba pouzit komplet napravy elektryku vyfuk no proste vse z 1.3 ti zustane jen skelet je to nejlepsi reseni i nejjednodusi a cena no pokud chces 8v tak se da sehnat dobre od 5000 az do 10000 podle stavu a 16v to uz je drasi ale 15000 az 19000 by to urcite slo pri bouranem i levnejsi ja jsem splasil 16v za 12000 ale opravy a jine tu castku stejne zvedaji jinak hodne zdaru apokud se kamarad rozhoupe mohu dat i blizsi info jinak na kadett.cz prodaVAJI 16V SKORO DENNE Zatim se mejte
kubi píše:Káďo - máš to parádní... to se už jen tak nevidí decentní kadettek
No prestavba tak slozita neni ale pokud jdes s 1.2 na 16v nebo 8v uz je jedno ale v takovem pripade potrebujes nejlepe cele auto protoze je treba pouzit komplet napravy elektryku vyfuk no proste vse z 1.3 ti zustane jen skelet je to nejlepsi reseni i nejjednodusi a cena no pokud chces 8v tak se da sehnat dobre od 5000 az do 10000 podle stavu a 16v to uz je drasi ale 15000 az 19000 by to urcite slo pri bouranem i levnejsi ja jsem splasil 16v za 12000 ale opravy a jine tu castku stejne zvedaji jinak hodne zdaru apokud se kamarad rozhoupe mohu dat i blizsi info jinak na kadett.cz prodaVAJI 16V SKORO DENNE Zatim se mejte
No nevim jak to bude finančně.... Přece jen, nemám potřebné prostory a taky s kým to dělat zas nějaký macho mechanik nejsem Kdyžtak jestli se ti chce tak tu založ téma v OPEL CARS o té přestavbě a postupně tam davej nějake foto...hooodně lidí by to ocenilo... přece jen je to něco co se nenajde. Takové přestavby leda ne DE webech.... Každopádně hodně štěstí jak v přestavbě tak potom v naší byrokratické mašinérii
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Zdravim jestli je o to takovy zajem tak neni problem dam to dohromady jinak sehnat gsi narazniky na astru je nadlidsky vikon protoze jen gsi na vrakacich ho a kdyz je tak e na predek ten muj nebyl ve vybornem stavu ale stejne se cely prevaroval a tmelil tak to bylo jedno
Kaďo píše:Zdravim jestli je o to takovy zajem tak neni problem dam to dohromady jinak sehnat gsi narazniky na astru je nadlidsky vikon protoze jen gsi na vrakacich ho a kdyz je tak e na predek ten muj nebyl ve vybornem stavu ale stejne se cely prevaroval a tmelil tak to bylo jedno
To mi povidej. Já už se ho pokoušim sehnat rok a nějak furt nic .
Teda když nepočítám ty laminátový kopie nebo kousky za 6500 a více.
Hoši podobná situace je s nárazníky GSi na Kadetta. Lidi s tím jezdí takovým způsobem, že prodávané kousky jsou buď nepoužitelné nebo hnedka pryč
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Jede pořád jen se blbě řídí když sedím na 3l kanistru od destliky Už v životě neudu pasovat sedačky do auta
koukám tu pořád jen nepíšu
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Jooo to boužel nemám Až bude se sedačkama dám foto neboj O výkendu jedu na vaření zátek v podlaze a lakování plechů v interieru Pak už bude snad ok
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
jojo v pokecu se říká ukate cecki a tady ukate sedački
Ukážu sedačky až budou v interieru zatím ti můžu ukázat interier bez sedaček
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
No vše šlo ven nechal sem jen centrál ..Zbytky klimi vytáhnu až bude nálada v létě bo tak
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl