FOG píše:Ty jsi zase chytrej jak rádio, se na ty fotky podívej a téměř každej neslepej člověk pozná, že to nejsou realný fotky bez úprav
Ony někdy jdou PR fotky na veřejnost tak, jak vypadly z foťáku? Ále... Nicméně v podstatě jediné úpravy tady jsou ořez, vyvážení barev a doostření. Můžeš poukázat na konkrétní detail (nejlépe jej vyznač na příslušné fotce), který dle tebe ukazuje na to, že bylo foceno diametrálně odlišné vozidlo?
Proč by fotky přímo od výrobce měli takovouhle kvalitu (špatnou), když je jak říkáš někdo upravoval (což je zřejmé, protože odstín "laku", nebo pseudo čehosi co je na karoserii co vypadá zašedlá čerň, je na dvou fotkách dost odlišná - na jedné z nich až nazelenalá). A ty kola mi tam prostě nepadnou a byť by to nebylo VT, tak to musel upravovat někdo, kdo pro to nemá moc cit, protože tam ty kola prostě nepasujou.
Kvalita fotek se mi zdá na dostatečné výši. Lak je matná černá. Auto je mokré. Fotilo se za deště. Každá z fotek má jinak vyváženou bílou. Začerňené logo vidím jako pozůstatek kamufláže. Na zarámovaném přením kole nevidím kaz, kolo tam sedne jako prdel na hrnec dle mého názoru.
FOG píše:na co to má čtvery dveře? a proč je to (podle mě) tak hnusný?
Na co to má čtvery dveře?Na nic-je to pětidvéř ... No a tolik dveří to má asi na to že ten závoďák musí vycházet ze seriově vyráběného auta a pokud je mi znám tak třídveřová fabie se nedělá
Ondras píše:Kvalita fotek se mi zdá na dostatečné výši. Lak je matná černá. Auto je mokré. Fotilo se za deště. Každá z fotek má jinak vyváženou bílou. Začerňené logo vidím jako pozůstatek kamufláže. Na zarámovaném přením kole nevidím kaz, kolo tam sedne jako prdel na hrnec dle mého názoru.
dobře, říkám že to je můj subjektivní názor
for MPI: děkuju, to jsem nevěděl, že to musí vycházet ze sériově vyráběného modelu...
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Jinak vzhledove to je jako kdyz novej minik znasilni fabii a narodi se takovejhle zmetek.. Proste nelibi..
Navic dle meho od dob zavodnich uspechu 120acitkovych rad Skodovka neprisla s nicim tak peknym..
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka