EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Ty woe co resite za cipoviny???dbeska v 8:00 -14°CVe ctvrtek rano ledovka ze se clovek ani nerozjel a vy uz chcete prezouvat?
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
Venca Brody píše:Ve ctvrtek rano ledovka ze se clovek ani nerozjel a vy uz chcete prezouvat?
to byl patek byl jsem tam u tebe v okoli
no, ale ja se rozjel ale v zatacce me predbihala prdelka
A ja mel za to ze ve ctvrtek. To je des jak ma ty dny clovek ze smen prehazeny
Kdes lital??
no tak tam to byva krusny.Jinak ted to nic nebylo.Zacatkem unora byla takova namraza ze sem ani pod strechu k baraku nezajel.Sem to raci nechal na ulici a pockal az se otepli
Zemi píše:Ty jo ja myslel ze S16 bude mit aspon hezkou palubku a voni tam cpali tu opičí z ostatnich mrdek... To je skoda. Jezdim v 1.1i a ta palubka je otres.
nn, má to tu klasiku Ale když to porovnám s tou v saxu (doufám že Ričma nečte ), tak 106ková je překrásná
Tak Saxo je hroznej lempl... Kor Ritchmovo. Vid Riso?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Zemi píše:Ty jo ja myslel ze S16 bude mit aspon hezkou palubku a voni tam cpali tu opičí z ostatnich mrdek... To je skoda. Jezdim v 1.1i a ta palubka je otres.
nn, má to tu klasiku Ale když to porovnám s tou v saxu (doufám že Ričma nečte ), tak 106ková je překrásná
Tak Saxo je hroznej lempl... Kor Ritchmovo. Vid Riso?
jo palubka v saxu je neskutecnej kekel, clovek se nesmi ve vtsu podivat jinam nez na ty bily budiky nebo se zebleje... o volantu radsi nemluvim bo sem ted objedval tak bych to nerad vratil..
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Venca Brody píše:Ty woe co resite za cipoviny???dbeska v 8:00 -14°CVe ctvrtek rano ledovka ze se clovek ani nerozjel a vy uz chcete prezouvat?
to mozna tam u vas na jihu, tady je rano kolem 3stuppnu a pres den kvasne slunicko tedka v tejdnu sme tady na slunicku meli i 27 stupnu
Ackoliv sme na jihu tak kosa tu je vetsi nez na severu Ale jinak slunko nam tu take krasne sviti a na lyzovani uplna parada