Webkamera
Moderátor: Rudi
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Webkamera
Dotázek, s přítelkyní si chceme pořídit webky aby sme si mohli volat když bude na škole. Teď ale nevim jaký.
-Je potřeba mít webku s integrovanym mikrofonem, když mikrofon mám normálně stojánkovej a ona ho má na sluchátkách?
- Poradíte my program na videotelefonování? Mám Skype stačí?
- A budu potřebovat i program na záznam videa se zvukem z kamerky + mikra
Doporučíte nějakou? Stačí ouplně obyč děkujuu
-Je potřeba mít webku s integrovanym mikrofonem, když mikrofon mám normálně stojánkovej a ona ho má na sluchátkách?
- Poradíte my program na videotelefonování? Mám Skype stačí?
- A budu potřebovat i program na záznam videa se zvukem z kamerky + mikra
Doporučíte nějakou? Stačí ouplně obyč děkujuu
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
Re: Webkamera
no tak ono je docela jedno jestli mas mikrofon zvlášť a webku zvlášť, hlavne aby ta druhá strana něco slyšela....dělá se spoustu provedení webových kamer, buď je zabudovanej mikrofon přímo v kameře nebo bývá třeba i takový sluchátko s mikrofonem k tomu, něco jako handsfree, nebo třeba i mikrofon vedle kamery úplně....to chce spíš vyzkoušet no....skype je kvalitní program a pokud máš dost rychlej internet, tak s přenosem videa by neměl být problém...přes modem 56kb ti to nepofrčí 

98' Peugeot 306XT 1,8 16V driver
fan of japan sport cars
fan of japan sport cars

- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče připojení tak podle rychlost.cz mám cca 3,500 KB/sec
jinak webku už mám, ale nějak ji nemůžu zprovoznit. V Tento počítač mám normálně tu webku pod diskama a když to rozkliknu tak tam vidim obraz, ale se skypem a programem co byl u toho nefunguje

Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
a může pracovat ta webová kamera ve tvym operačnim systému? některý ty kamery si nerozumí třeba s Win Vista, ale to ej jenom otázka ovladačů....jinak nevim, zkus stahnout nějakej jinej prográmek na to, ze stránek výrobce tý kamery, jinak nevim co poradit...
98' Peugeot 306XT 1,8 16V driver
fan of japan sport cars
fan of japan sport cars

Me stve, ze se mi nepodarilo "koupit" Mobiolu... pouzivam totiz Nokii jako webku. Zkusebni verze vydrzi 5 minut a pak ukonci BT spojeni s PC. A ted mi prestala fungovat mrcha uplne.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
to asi bude jen otazkou nastaveni.. mozna reinstal driveruLuckyR píše:Co se týče připojení tak podle rychlost.cz mám cca 3,500 KB/secjinak webku už mám, ale nějak ji nemůžu zprovoznit. V Tento počítač mám normálně tu webku pod diskama a když to rozkliknu tak tam vidim obraz, ale se skypem a programem co byl u toho nefunguje
![]()
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
Re: Webkamera
Pokud mas v pc jeste naky dalsi zarizeni treba tv kartu je mozny ze tio mas nastaveny jako vychozi, tak to jen prekliknes na tu svoji webku a jedes, skype by nemel byt problem.