otázkou je spíš to slovo "funkční" pokud to má být skutečne "funkšční" tak zapomen na shopy.. to co jsi videl je v podstate vedení které má jedinou "funkci" a to navect proud vzduchu tam kam by nemel jít a zhoršovat aerodynamiku vozu
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
ty jo asi tak... aééérodinacká brzda... dobre jestli se bojíš jezdit rychle by byla logika jak sviň je dělat s plechu a pak přivařovat na kapotu navíc by byly kuva dynamický... dělaj se z lamina nebo plastu a většinou jsou funkční jen na těch novejch autech... jinak funkční jako "funkční" jsou všechny s tuzing shopů stačí když pod něma vyřežeš díru a rada nad zlato přiveď filtru vzduch z nárazníku... je to nejrovnější plocha na čumáku auta nic tam neskazíš a nějakj vzduch ti to nasaje...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
lawer píše:díky za link......
jinak ty nasávače samo jjsou plechový zřejmně málo hledáááte...
a já už asi taky
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Idaho píše:otázkou je spíš to slovo "funkční" pokud to má být skutečne "funkšční" tak zapomen na shopy.. to co jsi videl je v podstate vedení které má jedinou "funkci" a to navect proud vzduchu tam kam by nemel jít a zhoršovat aerodynamiku vozu
Přesně tak, je potřeba nad tím pečlivě popřemýšlet... i já jsem si tím prošel...
Vím že si tu kdysi někdo stěžoval že mu nasávač dokonce nadzvedával haupnu
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up