.....
Mě to přijde přitažené za vlasy, moc agresivny, navíc je to VT ve skutečnosti to bude uplně jiný. Jak tu už několik lidí řeklo.
Přeci jenom má ČR blíž k Nemecku tak udělejte uhlazeny nárazníky a ne takovýhle bastly.... Toť můj názor

za 1) ty krouzky v BMW jsou o necem jiny ale hlavne za 2) zas tak nejde o ty kroužky, ale o to že bys koupil čirou. co jsem tak cetl na netu tak na felicii se nedela. nebo myslis nejaky ty ciry překryty světel? k čemu myslis ze tam jsou ty drážky v tech origo sklech?JouiCZ píše:Ok tak teda čekám na vysvětlení jak to fungujebóďa píše:to bych tě chtěl potkat s čirou a kroužkama.JouiCZ píše:Světla si dobrý kutil dokáže udělat sám.. koupí čirou(podle mě na felicii jich je celkem dost) a kroužky se dají taky sehnat.. prostě se mě to líbí.. je fakt ýe to vypadá jako VT a VT je prostě představa.. chce to vidět v praxi
Verdikt - líbí.. Třeba u BMW mají čiré a taky mají kroužky
.. nebo jak to je?
plně souhlasím s tím co napsal pan kolegaChamelion píše:Jednu feldu jsem měl, druhou mám teď a musim souhlasit s tou skupinou, která tvrdí, že to je průměrný, rádoby drsný design. Tenhle obrázek hraje hodně na efekt, jak prostředím, tak kolama a světlama (kterýma byste paradoxně udělali mnohem větší díru do světa), ale pokud si to opravdu představim na "běžných" feldách, bude to vypadat stejně bastl, jako kterejkoliv extreme tuning...podle mě škoda práce, zkuste jít opravdu spíš do optiky, masku bez znaku taky nikdo nenabizi, nebo když už spoilery, tak něco cultovnějšího. Přecijen je teď v módě spíš cult než nějaký FaF. Howk
Jak píšeš.. myslel jsem že jsou kryty.. pokud ne tak se divímbóďa píše:za 1) ty krouzky v BMW jsou o necem jiny ale hlavne za 2) zas tak nejde o ty kroužky, ale o to že bys koupil čirou. co jsem tak cetl na netu tak na felicii se nedela. nebo myslis nejaky ty ciry překryty světel? k čemu myslis ze tam jsou ty drážky v tech origo sklech?JouiCZ píše:Ok tak teda čekám na vysvětlení jak to fungujebóďa píše:to bych tě chtěl potkat s čirou a kroužkama... Třeba u BMW mají čiré a taky mají kroužky
.. nebo jak to je?
![]()
![]()
něco jinýho samozrejme je, kdybys tam nainstaloval čočky, ale vzhledem k tomu že takovy svetla nikdo na feldu neprodava tak to jsi asi nemyslel, že?