hattori_hanzo píše:Aktuální foto mýho auta Tý krávě co skočila na ten přechod jsem měl chuť narvat do prdele tu kouli o kterou jsem se zastavil...
nedodrzeni bezpecny vzdalenosti
ale dopadlo to jeste docela dobre.. a trefa presne doprostred ja mam tendenci to trhat ke strane kdyz dobrzduju na posledni chvili.. to bych si akorat tak rozmlatil svetlo..
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
vagi píše:nedodrzeni bezpecny vzdalenosti
ale dopadlo to jeste docela dobre.. a trefa presne doprostred ja mam tendenci to trhat ke strane kdyz dobrzduju na posledni chvili.. to bych si akorat tak rozmlatil svetlo..
To bych vzal kolem obrubník...Bylo to v malý rychlosti,ale těm debilním chodcům by měl někdo vysvětlit že auto nemůže zastavit na půmetru...Zastavil jsem se o ženskou s Berlingem který tam ta kráva skočila,ta se lekla,zadupla to a bylo to!
Zemi píše:Tak tady jeden muj koňomrd po zimnim spanku... A pro druhyho zabijaka si jedu zitra, ale toho sem nedam.
to je to cinsky auto asy
jj to je ono. Plastovej motor, falesny kone atak...
ty by jsis měl koupit tu tatu za 40tisíc,váží to jen 580 Kg prej,do toho dát tvůj slavnej VTEC a z podběhů sundat kola z kočárku, vyměnit za 14'' tak z toho máš spriterskou raketu
ty by jsis měl koupit tu tatu za 40tisíc,váží to jen 580 Kg prej,do toho dát tvůj slavnej VTEC a z podběhů sundat kola z kočárku, vyměnit za 14'' tak z toho máš spriterskou raketu
VTECa uz mam kam definitivne dat.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
hattori_hanzo píše:Aktuální foto mýho auta Tý krávě co skočila na ten přechod jsem měl chuť narvat do prdele tu kouli o kterou jsem se zastavil...
nedodrzeni bezpecny vzdalenosti
koukám porobnej člověk, já nedávno ohnul dědkovy na vleku tažnou tyč a světlo a sobě jsem akorát rozbil blinkr a obal ten plast, co drží světlo
Jinak na auto pristi mesic pujde vyfuk, mozna bocni kourove blinkry hella a se zadni optikou nevim se asi pocka,a le uz k nam dorazilo crystal design na becka tak asi pudjou proste dezent a ono nekdy mene je vice
Přílohy
P1000805.JPG (171.58 KiB) Zobrazeno 1760 x
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Zemi píše:
VTECa uz mam kam definitivne dat.
došrotu
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu