Tak co vy na to ....pánové a dámy ?
Samozřejmě že jsou vítáni i všichni FANS !

Jasný, to předpokládám. Bude to 24.2. , nebo následující neděle.dakty píše:Hele Miras, musíme dát ohledně toho nějakou schůzi... je tam plno věcí, co se musej zařídit a tak.. včera jsme se o tom bavili na Kolibě, ale ty jsi nedorazil, že bychom Ti to pověděli...
volal jsem , souhlasí a o víkendu se za ním stavím osobně, nechceš Karlos jed se mnou ?CTS.CZ píše:Miras: volal jsi Vlastovi do Hrádku?
když budu někde poblíž,tak s tebou pojedu...miras black 4oko píše:volal jsem , souhlasí a o víkendu se za ním stavím osobně, nechceš Karlos jed se mnou ?CTS.CZ píše:Miras: volal jsi Vlastovi do Hrádku?
Takže je jasný datum i místo..... a v neděli si sedneme a dohodneme zbytek.
Souhlas kucííí ?
supr, byl bych rád......CTS.CZ píše:když budu někde poblíž,tak s tebou pojedu...miras black 4oko píše:volal jsem , souhlasí a o víkendu se za ním stavím osobně, nechceš Karlos jed se mnou ?CTS.CZ píše:Miras: volal jsi Vlastovi do Hrádku?
Souhlas kucííí ?
OK..miras black 4oko píše:volal jsem , souhlasí a o víkendu se za ním stavím osobně, nechceš Karlos jed se mnou ?CTS.CZ píše:Miras: volal jsi Vlastovi do Hrádku?
Souhlas kucííí ?
ty pojedšs z Vanďáku do Liberce na srázek na Kolibu?jojojara píše:ok
Jede dnes do Jablonce...dakty píše:ty pojedšs z Vanďáku do Liberce na srázek na Kolibu?jojojara píše:ok
To já chápu, ale tím Ok reagoval na to, že se sejdeme v neděli, ne? Ptám se ho na neděli... ty čéče už nemakej...miras black 4oko píše:Jede dnes do Jablonce...dakty píše:ty pojedšs z Vanďáku do Liberce na srázek na Kolibu?jojojara píše:ok
čéče...asi to zapíchnu....vyprdnu se na práci a pojedu za sluníčkemdakty píše:To já chápu, ale tím Ok reagoval na to, že se sejdeme v neděli, ne? Ptám se ho na neděli... ty čéče už nemakej...miras black 4oko píše:Jede dnes do Jablonce...dakty píše: ty pojedšs z Vanďáku do Liberce na srázek na Kolibu?