škoda favorit....první fotky
Re: škoda favorit....první fotky
Jo, hoši, nechte mně bejt.. Co já bych za to dal, mít takovýho Favorita...mno snad mi maminka někdy v budoucnu taky takový koupí, abych nemusel závidět 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Nehádejte se, když nejde o život tak jde o hovno 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
hlavně by ti měla koupit rozum abys tady neblyl ty bláboly co tady meleš
BMW 318 IS coupe
A ty by ses měl naučit českyMartas píše:hlavně by ti měla koupit rozum abys tady neblyl ty bláboly co tady meleš

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
No tak už se na mně nezlob, já to tak nemyslel. Je to krásnej Favorit a až ho dokončíš, bude ještě krásnější.
Myslím to upřímně.
Intelligent by na sportovní osazení auta což ten Pfijat je dal 17- 18 19 palcový bačkůůrkyOzzy_Vita píše:Přesně takShampooo píše:SPEEDY píše:Taky máš můj obdiv, jak z celkem normálního auta lze udělat chlív pro prasata
mno Pfijáát na 15 kolech je kraááása
že to nehodíš že skály radši ...

Renault Clio 1.4 RT 75PS...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
Synku, ty jsi debilShampooo píše:Intelligent by na sportovní osazení auta což ten Pfijat je dal 17- 18 19 palcový bačkůůrkyOzzy_Vita píše:Přesně takShampooo píše:
ale néé 15 nikdy. .. ještě by mě zajímal motor .. tutově 2.0 ..
to bys byl best

SPEEDY píše:Synku, ty jsi debilShampooo píše:Intelligent by na sportovní osazení auta což ten Pfijat je dal 17- 18 19 palcový bačkůůrkyOzzy_Vita píše: Přesně takale néé 15 nikdy. .. ještě by mě zajímal motor .. tutově 2.0 ..
to bys byl best

Renault Clio 1.4 RT 75PS...
asi jako máca
... mi to docela připomíná citroena XM na těch fotkách

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
je me se taky libi vic 17-19,ale kdybych delal sprint car tak tam nebudu cpat 19Shampooo píše:Intelligent by na sportovní osazení auta což ten Pfijat je dal 17- 18 19 palcový bačkůůrkyOzzy_Vita píše:Přesně takShampooo píše:
ale néé 15 nikdy. .. ještě by mě zajímal motor .. tutově 2.0 ..
to bys byl best
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
a kdyz pritvrdis podvozek tak to staci
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Klidně ať si na sportovně laděný Clio 1.4 dá kola z žebřiňáku 

jinak k favu driv se me libilo vic nez se tam dali svetla s fabie.
ale todle jeste jde spasovani a vse okolo je hezke ,ale kdyby bylo na me tak bych to nedelal
ale todle jeste jde spasovani a vse okolo je hezke ,ale kdyby bylo na me tak bych to nedelal
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
to jo ale potom bych ho dal i na koleSPEEDY píše:Klidně ať si na sportovně laděný Clio 1.4 dá kola z žebřiňáku
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Shampooo píše: Intelligent by na sportovní osazení auta což ten Pfijat je dal 17- 18 19 palcový bačkůůrkyale néé 15 nikdy. .. ještě by mě zajímal motor .. tutově 2.0 ..
to bys byl best

Jinak tam má myslim 1,8 motor jestli je to to coupe z inzerce.
Ve stavbě Fava fandím, su zvědavý co se z toho vyklube.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
nelibi se mi ze svetla couhaji az do blatniku a stejne se mi ty svetla hlavne na te druhe fotce zdaji nejake divne, jakoby to bylo VT 
jinak tady muj navrh jak to favo jeste zachranit aby to vypadalo alespon jako auto, kdyz uz nebude asi nikdy vypadat jako favo...

jinak tady muj navrh jak to favo jeste zachranit aby to vypadalo alespon jako auto, kdyz uz nebude asi nikdy vypadat jako favo...

Naposledy upravil(a) remix dne 23 úno 2008 18:57, celkem upraveno 1 x.
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Hoj, docela ti fandím se do toho takhle pustit..práce se mi líbí ,ale s těma světlama bych to zastavil... Fánouš je hranatá krabice a ty kulatohrantý ku*** z Fábky tam neladěj ať to dopasuješ jakkoliv. Jestli můžu doporučit, ohlédnul bych se po světlech z A4, třeba když tady vidim v aavtaru Remixovu A4řku, už na první pohled tam pasujou mnohem víc 

.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
jojo, protože jsou rovnější a kopírovali by nárazník, ty z fábie, to je hrozný patvar 

ano remix to sice udelal hezky ale z tohoto uhlu to jeste jde...je potreba vzit v uvahu ze fabiacke svetlo je uzke tudiz pod nim zustane velky prostor pro vysoky spojler a to je to co ty svetla degraduje a duvod proc na zadnem aute nevypadaji dobre....ten spojler bude proste moc bachraty tim padem divny...vsak to remixi zkus na te druhe fotce 

neni sance, uz i na tom mojem vt je to spis jen takovy pokus, ale takhle to ve skutecnosti nemuzze nikdy vypadat, protoze ten naraznik by nebyl nikdy tak pekne kolem svetel. tvar fabiackych svetel je proste neco strasneho a jeste nikdy jsem nevidel pekne zpasovane dily k fabiackym svetlum na jinem aute, ono to totiz ani nejde, svetla jsou moc dlouhe, sikme, a jeste k tomu vypoukle... bohuzel realita je takove ze to nikdy nebude k sobe pasovat .. to byl zasadni krok vedle tema svetlama. kazdopadne aspon si ma martas s cim hrat, hlavne ze ma co delat, kdo si hraje nezlobi 

fotos
tak tady mám nějý další fotos...jinak virtual to rozhodně není a ten co tady někdo udělal tak připomíná fábii a o to já moc nestojim...
- Přílohy
-
- ...
- PICT0203 2.JPG (80.38 KiB) Zobrazeno 1830 x
-
- .
- PICT0195 2.JPG (100.29 KiB) Zobrazeno 1830 x
-
- ..
- PICT0194 2.JPG (122.44 KiB) Zobrazeno 1830 x
BMW 318 IS coupe