škoda favorit....první fotky

in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
Re: škoda favorit....první fotky
promin ale to favo na zacatku se me docela i libilo a to hlavne predek.
ale ted ten predek je opravdu divnej
ale urcite preju hode stesty at se to jeste podari z me strany zachranit
je to jen muj nazor
ale ted ten predek je opravdu divnej
ale urcite preju hode stesty at se to jeste podari z me strany zachranit
je to jen muj nazor
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
když dá jiné světla tak to zachrání.. když to nechá takhle tak ne
tak ja som si myslel ze toto
//files/22222_130.jpg
je virtual aj svetla,ale ako citam tak nieje......
//files/22222_130.jpg
je virtual aj svetla,ale ako citam tak nieje......

JESS THE BEST
no tak dopadlo to jak jsme vsichni doufali no- proste neprekvapils nicim originalnim promin....ted ti jeste chybi fabiacky predek a mas toho fabiorita hotoveho.....ani ty prahy tam moc nesedi ty predtim vypadali lepe.....
jak si zacinal tak z toho mohlo byt moc pekne (lepsi) favo nez ted... ale abych pravdu rekl, cekal sem ze odbocis spatnym smerem..remix píše:tjunink by rimixodelil bych opravdu tu masku od kapoty je to o kus lepsi
![]()

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
by mě zajímalo jak k tomu chceš dodělat ten nárazník....
časem určitě pochopíš, že odlišit se neni vždycky nejlepší cesta....a to co tu všichni psali od tý doby co jsi tam začal prznit ty světla s fabie se potvrdilo, prostě ty světla jsou jen na jedno auto na světě a to je FABIE....
ale přeji ti hodně úspěchů..........
časem určitě pochopíš, že odlišit se neni vždycky nejlepší cesta....a to co tu všichni psali od tý doby co jsi tam začal prznit ty světla s fabie se potvrdilo, prostě ty světla jsou jen na jedno auto na světě a to je FABIE....
ale přeji ti hodně úspěchů..........
VW GOLF III
Hele martas, fakt to nechceš vrátit? Ono ne že by to bylo přímo hnus ale já ti nevim, ty světla z Fábie jak říkal plaváček prostě sednou jen na Fábku... Jinak to vypadá že seš šikovnej a umíš se do toho opřít tak by bylo škoda tu snahu pohřbít světlama které dělají dost velkou část celkového dojmu....
ale jinak ti fandím, už jen proto, že tu každý skočí s fotkou vymazleného auta ale proces tady nikdo nedá 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- favoman
- Kontaktovat uživatele:
no je to Tvoje věc.mě osobně se to nelíbí hlavně z boku to děsně trčí dopředu...
přidám fotku toho mýho zázraku - nic moc, má to mouchy ale zamysli se trochu takhle jak to máš to nikdy nebude vypadat dobře
přidám fotku toho mýho zázraku - nic moc, má to mouchy ale zamysli se trochu takhle jak to máš to nikdy nebude vypadat dobře
- Přílohy
-
- zlutej.JPG (105.43 KiB) Zobrazeno 1885 x
"O vesmíru nevíme zhola nic, ale máte-li ucpanou trysku na polévku, jsme vaši hoši. "
No já bych to zase tak špatně neviděl. Pokud dotáhne nárazník ke světlům tak to bude asi tak nějak ja to sem hodil Bamboocha. Ale kdyby do té mezery mezi světlem a nárazníkem dodělal nějakým způsobem diodové světla pro denní svícení tak by to mohlo vypadat zajímavě. Těma diodovýma myslím něco jako Audi R8. Třeba udělat takovou "parabolu" pro ty diody a překryt to nějakým plexi které by se natvarovalo. Nevim jestli mě chápete.
http://www.tuningxcars.com/members/koco ... our003.jpg
kocourovo favo.. myslim si ze seriovy svetla taky nejsou zly... ale je fakt ze svetla z fabie pridavaj na imdzi....
kocourovo favo.. myslim si ze seriovy svetla taky nejsou zly... ale je fakt ze svetla z fabie pridavaj na imdzi....
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
ty světla jsou fakt zlý, ty ne...co tam hodit světla z feliny třeba?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Feldu ne, Felda je celkove zakulaceny Favorit a proto ma taky i svetla, ktera nejsou s ostryma konturama. Ty Fabia svetla jsou sice ostre rezany, ale tvarove nevhodny.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
líbí se mi to a fandím tomu aby se to dodělalo
- Mr.Stilisimo
já vás tady nebudu přesvědčovat aby se vám to líbilo.mě se to líbí a to mi stačí nedělám to pro vás ale pro sebe.
BMW 318 IS coupe
jo coz je spravny,ale jsme na foru kde se to komentujeMartas píše:já vás tady nebudu přesvědčovat aby se vám to líbilo.mě se to líbí a to mi stačí nedělám to pro vás ale pro sebe.
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- favoman
- Kontaktovat uživatele:
Martas píše:já vás tady nebudu přesvědčovat aby se vám to líbilo.mě se to líbí a to mi stačí nedělám to pro vás ale pro sebe.
což je velice správnej přístup - nenechat si do toho kecat
ovšem pokud 9lidi z 10 je proti tak to o něčem svědčí
"O vesmíru nevíme zhola nic, ale máte-li ucpanou trysku na polévku, jsme vaši hoši. "
Mě se tan předek líbí, fandim,ať to pokračuje
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Ano svědčí to o tom, že má každý jinej názor. A co? Ten tvůj offroad taky není žádnej zázrakfavoman píše:Martas píše:já vás tady nebudu přesvědčovat aby se vám to líbilo.mě se to líbí a to mi stačí nedělám to pro vás ale pro sebe.
což je velice správnej přístup - nenechat si do toho kecat
ovšem pokud 9lidi z 10 je proti tak to o něčem svědčí

- favoman
- Kontaktovat uživatele:
ovšem pokud 9lidi z 10 je proti tak to o něčem svědčí[/quote]Ano svědčí to o tom, že má každý jinej názor. A co? Ten tvůj offroad taky není žádnej zázrak
[/quote]
panáčku přečti si to ještě jednou a pak mel...když napíšu 9z10je PROTI tak co to asi znamená???že má každej jinej názor??to asi ne.
za další nikde sem nepsal že to je zázrak a dokonce sem to k tomu i napsal a za poslední už to má HP takže je dole..

panáčku přečti si to ještě jednou a pak mel...když napíšu 9z10je PROTI tak co to asi znamená???že má každej jinej názor??to asi ne.
za další nikde sem nepsal že to je zázrak a dokonce sem to k tomu i napsal a za poslední už to má HP takže je dole..